- za kaznu Assassins Creed serijal
Dormin: Profesorice, ja se ispričavam. Znam da smo za vikend imali zadatak napisati bilješke što smo sve naučili provodeći vikend uz Civilizaciju, ali znate... nisam dobro isplanirao svoje vrijeme, bio sam potreban kući, jednostavno nisam stig...
Profesorica: Dormine, žao mi je. Nema opravdanja. Poštovat ćemo pravila, a nadam se da si spreman ispoštovati i svoju kaznu. Znaš kako kažnjavamo nemarnost i neodgovornost.
Dormin: Profesorice, nemojte molim vas. Samo ne Assassi...
Profesorica: Assassins Creed. (udarila je školskim dnevnikom o stol)
*muk u učionici* *učenici stavljaju ruku preko usana*
(nakon nekoliko sekundi) Dormin i profesorica u isti glas; D: Može li barem drugi dio? P: Ne može drugi dio, Dormine.
Profesorica: Znaš da izvlačimo sve nastavke serijala osim dvojke iz šeširića, iskreno se nadajući onom najbagovitijem i najrepetativnijem nastavku - kao jedinu propisnu kaznu za ovakvu neodgovornost.
*neugodnu tišinu prekida jedna sramežljiva ruka u zraku*
?: Iako sam proveo dvije stotine sati u Civilizaciji i iako sam napisao detaljne bilješke na pet stranica o tom vremenu i potpunosti sam izvršio svoj vikend zadatak, mogu li ja preuzeti Dorminovu kaznu? I dalje ćemo imati iskustvo nekoga tko je svjedočio djelu ili čak djelima, jer sam spreman iskusiti SVE nastavke ovog serijala. (okreće se prema ostatku razreda)
*dva učenika padaju u nesvijest, treći povraća*
Profesorica: Dvije stotine sati u Civilizaciji?! Na raspolaganju si imao samo ovaj vikend, to je naprosto nemoguće!
?: Znate, profesorice, ja već dugo vremena istražujem značaj Civil...
Profesorica: Dobro, dobro, FicoLegend. U redu je. Ali ne, ne možeš. Kazna je samo Dorminova.
*Dormin plače*
Profesorica: Class dismissed.
?: Profesorice, profesorice, ja sam snimio neke Rainbow Six Siege mečeve, mislim da bi ih cijeli razred trebao pog...
Profesorica: Oh, Bože, Viper89.
Braćo, ne uzmite mi za zlo.