• [deleted]

Nisam htio sad otvarat dvije kategorije pa eto postajte sve vezano uz crtiće ovdje.
I za veliku i za malu djecu.
Od Nicka Praskaton-a, preko Baltazara  i Simpson-a  pa sve do Gogs-a ako ih se još itko sjeća
Nekad davnop je postajala i emisija Animavizija ali ju klošari ukinuše zbog neisplativosti(fakin kapitalizam)
I dan danas vrlo rado pogledam crtić pogotovo što imam klinca pa u neku ruku, i moram
Od novijih bi definitivo izdvojio Nebesa i Ratatouille a od starijih bezvremenske A je to  i Ernest-Vampir
Iako onih starih ima daleko ljepših i zanimljivijih n i novija produkcija nije tako loša.
Trenutno malac ima Lucky Luke fazu i ja skup sa njim pa gledamo Daltone i  pucamo po kući  :)

Pred spavanje ovih dana Futuramu gledam od pocetka. Cuo sam da ima nekakav mindfuck zavrsetak, pa sam zbog toga krenuo gledat. Predobar crtic.

Cuo sam jos i za Bob Burgers, pogledao 2 ep ali mi nije sjelo.

Sent from Tapatalk.

Futurama savrseni crtic koji mi je za nijansu bolji od Simpsona samo zbog tog futuristickog settinga.

Ja sam neki dan počeo South Park pratit, iako to ne bi baš nazavao crtićem...

3 mjeseci kasnije

Ima li negdje za skinuti neke crtane sinkronizirane na HR? Ono tipa Ice Age, Toy Story i sl...

Crowarez.org
Registriraj se i imas sve,ako ne bude islo javi se mogu ti dat i sifru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidit cu jeli ga ja imam pa ti se javim veceras iza 22h

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala ti, ne moras zuriti, ima za sada materijala, to ja planiram unaprijed :-)

Tema se spaja s već postojećom "Crtici za velike i male"
Čisto radi nekog reda  :)

Preporučite mi jedan, po vama najbolji animirani film o Batmanu, i jedan o Justice League.

Batman: Under the Red Hood i Justice League: Crisis on Two Earths. Uživaj.

EDIT: Justice League: Flashpoint Paradox je najbolji, no CoTE je bolje pogledati kao prvi film.

Preporučite mi jedan, po vama najbolji animirani film o Batmanu, i jedan o Justice League.

A onaj The Dark Knight Returns? Kakav je taj?

To nisi gledao  Pa to se podrazumjeva da si gledao kad tako nešto pitaš 

Da, odličan je, imaš dva dijela, oba su super.

Zna neko kak se zove ono cudo od "crtica", kaj se prije dosta godina prikazivalo na HRTu u kasne sate?

Stil je bil ko da je sve napravljeno od gline, a radnja je bila o nekom ludom plemenu, pogotovo stari deda koji je imal stap i tukel zivine kaj su ih napadale, deci su isli smrklji itd

Zna neko kak se zove ono cudo od "crtica", kaj se prije dosta godina prikazivalo na HRTu u kasne sate?

Stil je bil ko da je sve napravljeno od gline, a radnja je bila o nekom ludom plemenu, pogotovo stari deda koji je imal stap i tukel zivine kaj su ih napadale, deci su isli smrklji itd
Gogs
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gogs

Hvala, bas bum videl dal ih ima na YT-u, prva liga su bili...

Evo ja sada pratim svaki vikend Scooby-a na Boomerangu. U osam je jedna epizoda New Scooby-Doo Movies-a a to je mislim jedini arc koji ja nisam pogledao. A nakon toga dvije epizode Scooby-Doo Show-a koje već sve znam napamet ali i dalje ih obožavam pogledati. Ne znam jeli to zbog nostalgije pa su mi još uvijek zabavni ili je gledljiv i za stariju publiku.