LG 4X HD. Sad vec star mobitel, al ipak i dalje dovoljno mocan za sve moderne app. Mobilne igre me ne zanimaju.

Al ipak se s nestrpljenjem ceka se da iz firme ponude napokon novi mob

• [deleted]

E takav isti žena imala i prodala neki dan..Uopće ni loš

Do 23.06 imam S3 mini a zamjenit će ga S5 mini  :)
Taman pretplata izlazi pa ću samo produžitpostojeći ugovor.
A i taman dobra akcija na njega (50 KN mjesečno)

Zna zena

Kupila je nesto drugo ili..?

LG G4 prije togao imao LG G3 koji je razbijen u akciji.

• [deleted]

S4 i nakon dva dana zabila ekran 
930 kn majku im njihovu i to uz "frendovski" popust.
Nakon toga otišli u Smiley mopb shop na Ozaljskoj i kupio joj kaljeno staklo.
Lupao striček ko sivonja na pokaznom modelu i ni točkice/tragova lupanja
BTW- to toplo preporučam svima jer je 90 kn za to staklo daleko manji ulog nego popravak display-a

S4 i nakon dva dana zabila ekran 
930 kn majku im njihovu i to uz "frendovski" popust.
Nakon toga otišli u Smiley mopb shop na Ozaljskoj i kupio joj kaljeno staklo.
Lupao striček ko sivonja na pokaznom modelu i ni točkice/tragova lupanja
BTW- to toplo preporučam svima jer je 90 kn za to staklo daleko manji ulog nego popravak display-a
Wtf je to? Zamijeni staklo, ili nalijepi na vec postojece?

Xperia Z.
Prvi iz sad već kultne serije.

Po meni najkompletniji telefoni u svojoj klasi. Sure, novi Edge izgleda prekrasno, ali je zrtvovao neke stvari za to.
Svaki ima neke mane i nedostatke, al ovi uredjaji su mi savrseni spoj dizajna, funkcija i softvera.
Šteta kaj se premalo reklamiraju, pa su ljudi uvjereni da je Samsung bog jer troši trećinu svog budgeta na reklame.

• [deleted]

Naljepi se na već postojeće staklo

Edit-potraži tu
http://moby.hr/index.php?route=product/search&search=kaljeno%20staklo

Xperia S. Sada već poprilično spora i troma.

iPhone 4

Prošao sam cijelu srednju s ovim mobitelom ( ne u tom smislu ), već ga više od 4 godine imam. Mislio sam da ću ga zamijenit godinu nakon što sam ga uzeo novijim iPhone-om, ali nikad nisam, što zbog novaca, a i odlično mi ovaj služi.
Još uvijek radi odlično, ali imam u planu uzet novi, možda već ovog ljeta. Vjerojatno i dalje iPhone.

iPhone 4S

Već 3 godine me sad služi i mobitel je po izgledu i kvaliteti i dalje vrh ali vrijeme ga pomalo gazi. Dok sam bio na iOS 7.1.2 to je bila milina ali onda sam budala išao upgrejdati na iOS 8 i tu sam uništio mobitel (tj. Apple). Još radi dobro ali počinje trokirati u nekim situacijama.

Planirao sam uzeti novi mobitel još prošle godine kad bi mi istekla pretplata,ali odlučio sam prijeći na bonove i zadržati mobitel. Dok me služi super,poslije ćemo vidjet.

Evo baš prije 2 tjedna kupio iPhone 5S, nakon što sam dugo imao 3GS. Genijalan mobitel, nema do iOS-a.

HTC Desire 610. Solidan i velik mob, koji bi bio odličan da ima 2GB memorije.
Škicam sad na LG G4 i/ili LG G Flex 2. Flex mi je vruća želja, zaljubih se u te zakrivljene linije  : Htio sam Motorolu Droid Turbo, ali to čudovište nikad nije izašlo van US :( Ako ne uzmem neki od LG-eva, vjerojatno nasdtavljam sa HTC, pa kapne One M9...kad dođe u bijeloj boji.

Xperia M2

Samsung me više neće vidjet, a Xperia M4 bi mogal bit itekakav hit kad dođe kroz 2-3 tjedna.

Rado bi ga uzel, ali i M2 služi i više nego dobro.

Dojmovi oko mobitela su subjektivni, ali stvarno ne vidim po čemu bi Samsungovi mobiteli bili bolji...marketing radi čuda.

Time ne pokušavam reć da su loši, daleko od toga...ali... :) ;)

Samsung je uspio onog dana kad su ljudima usadili u mozak da ili imaš iPhone ili imaš Samsung.  :

Ne postoji Android,Sony,LG,HTC...postoji samo iPhone i Samsung. I tko god se sjetio tog marketinškog poteza,treba mu sagraditi spomenik.

LG G4 prije togao imao LG G3 koji je razbijen u akciji.
Maroon Gamer

Kakav je mob?

Huawei Ascend Y530, mob sasvim solidne kvalitete i performansi no nije za one koji se bave mobilnim gamingom. Izbacuje iz svih imalo zahtjevnijih igara.  To mi je zapravo službeni phone, dok mi, kao privatni, već duže vrijeme pouzdano služi Nokia X3.  8)

Siemens A50...pamti i do 10 primljenih/biranih/propustenih poziva, pa neka mi neko rece da nije smartphone!
Uz to moze spremiti 250 kontakta i sadrzi 24 razlicita zvuka zvona.

A ako se mašiš s njim u vrata probit ce ih i prizivit uz to...ako su od iverice naravno.