Bila mega skupa,danas je ipak samo skuplja (zahvaljujući razvoju tehnolgije i Samsungu ponajviše),barem što se mobitela tiče.
Što se tiče mog mobitela,mislim da je iPhone 4S pomalo spreman za mirovinu. I sad tako njuškam ja malo po njuškalu i definitvno odustanem od drugog iPhona i to isključivo zbog budžeta. Iako ima 5S koji spada u moje neke granice,ne mislim davati tolike novce za taj mobitel. Tako da sam bacio oko na Android spektar i zasad je izbor pao na 3 mobitela ali nikako se nemogu odličiti koji,i to u tolikoj mjeri da najrađe nebi ni uzimao novi mobitel.
Trojba je između LG G4, Samsung Galaxy S6 i Sony Xperia Z5 Compact. LG mi se sviđa zbog 5.5'' ekrana,udobnosti i relativno male veličine s obzirom na ekran ali jednostavno nemogu provariti onaj skin koji samo majka može voljeti. Galaxy S6 je nekako najbolji izbor,ali uz koliko čitam na netu ima užasnih problema s RAM managementom a iskreno neznam niti mi se neda zajebavati s custom ROM-ovima čim kupim novi mob. Ostaje mi Z5 compact čiji mi je jedini problem (relativno) mali ekran i 2GB RAM-a koji je zasad dovoljan ali pitanje je vremena kada će i to biti premalo.
Da moram nekome drugome preporučiti mobitel odmah bi znao,ali kad sam sebi moram odabrati onda sam najneodlučniji čovjek na svijetu.