doctorfreak Jel mozes povisit tezinu usred igre ? Ako ne mozes a zelis izazov preporucujem probat Lgeneds.

Pa da, ako je prelagano, prvo kaj bi napravio je povećao težinu.

A Legends je čak fakat fora dodatak u igri. Skroz drugačija atmosfera od originalne igre.

Najviša težina je ionako kao normal u većini igara, tako da najbolje igraće iskustvo odnosno ravnomjerni omjer težine i doživljaja možeš dobiti samo na najvišoj težini igre gdje češ moći koristiti sve skillove, stealth ali i izazovnu borbu prsa o prsa.

Da igra ima vise od 4 razlicita protivnika mozda bi to i probao. A stealth nedaj boze

Jos malo pa 10mil prodanih primjeraka , neznam zasto al mislio sam da su vec davnih dana prisli tu brojku 🤷‍♂️

Sjebala ih Foggyjeva ocjena.

Ne mogu vjerovati da se nitko od fanova nije sjetio da Tsushima danas slavi drugi rođendan. Da je bila top igra sjetili bi se, ovako je Foggy svima dokazao da je u pravu s ocjenom. 😃

mjesec kasnije

Igra je u svijet medija 449 kn, a imao sam poklon bon od 200. Morao sam si kupiti PS5 director's cut jer nemam PS4 verziju, niti sam prešao Iki island ekspanziju.

Igrao sam jučer malo više od 2h i ne mogu se nadiviti koliko predivno izgleda na PS5. Kad sam prešao prije dvije godine namjerno nisam riješavao sve side misije jer sam znao da ću kad tad opet preći na PS5.
    Čim pređem Xenoblade remaster (to će malo potrajati) bacam se na Ghost.

2 mjeseci kasnije

Evo prešao sam ponovo Ghost director's cut na PS5. Ovaj put sam puno više side misija i aktivnosti napravio nego prije dvije godine.

Trebalo mi je 40h. Uživao sam i stvarno se nadam nastavku (ne bi htio treći dio, rađe opet novi IP) jer se puno toga može poboljšati.

Probao sam Iki ekspanziju nekih sat i po ali tome ću se vratiti nakon Ragnaroka.

Rekao bi bez beda da je Ghost 8.5/10

resident_evil iki island je odličan možda mi je bio i trunkicu zabavniji nego main game.
      overall jako, jako dobra igra ( ako ignoriramo repetitivne side missije, osvajanje kampova, itd… ).

6 dana kasnije

E da, moram pohvaliti da nisu štedili na prikazivanju ubijanju/mučenju Japanaca. Svako malo naletiš na uništene kuće, zapaljene ljude, odrezane glave itd.

Daje veću imerziju dok igraš jer ti je stvarno stalo da oslobodiš otok od napadača.

9 mjeseci kasnije
      19 dana kasnije

Danas sam ovo završio i mogu samo reći da se o ovoj igri premalo priča.

7 mjeseci kasnije

Evo napokon i na PC

Edit: lik koji je leakao i pogodio PC release je isto i ovo pisao