Fenix Ovdje imate što sam uspio poloviti: http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/5574-playstation-sutra-odrzava-veliku-konferenciju-u-parizu-ocekuje-nas-prikaz-cak-7-novih-igaraŠto očekujete sutra?
emilijo Najvise se nadam najavi Crash Team Racinga. Mislim da je samo pitanje kad ce je najaviti, a ja se nadam da ce to bit sutra. Ne znam sto bih jos. Mozda Sly 5. Neki remaster sa PS3 poput Resistance, Killzone, Ratchet, Infamous,...
KruxZhlajfa Honestly ne znam što očekivat od PGW. :/Vjerojatno čuvaju velike igre, tj. trailer-e/gameplay-e za PSX, a sad ne znam što onda očekivati (osim onih 7 igri koje će najavit, iako mislim da neće biti big deal)
viper89 Inace bi rekao da sve cuvaju za psx al buduci da xbox one x izlazi ubrzo mogla bi bit bomba neka zbog toga.
dormin Snovi: TloU2 trailer/gameplayKnack prequelDeath Strading gameplayBloodborne 2 najavaRealnost:DetroitDreams - ako uopce vise rade na igriVR Nekoliko indie naslova Mislim da ce glavno oruzje ostavit za PSX i VGA.
KruxZhlajfa Inace bi rekao da sve cuvaju za psx al buduci da xbox one x izlazi ubrzo mogla bi bit bomba neka zbog toga.You got a point there. Still nisam siguran kaj bi to moglo bit da nije TLoU koji čisto sumnjam da će predstavit. Detroit je no brainer, možda i Dreams ako to vrate iz mrtvih, a van toga ne vidim ništa...
blade Kaz izlazi na pozornicu i govori ljudima da je GT Sport bila zajebancija i najavljuje Gran Turismo 7 koji izlazi krajem godine.
Icek Najvise se nadam najavi Crash Team Racinga. Mislim da je samo pitanje kad ce je najaviti, a ja se nadam da ce to bit sutra. Ne znam sto bih jos. Mozda Sly 5. Neki remaster sa PS3 poput Resistance, Killzone, Ratchet, Infamous,...Lako moguće, plus Spyro. I SOul reaver, o tome se već neko vrijeme šuška kao realna mogućnost (već u izradi).
wolf Volija bi novog Sly-a al kolko znan Sucker Punch je proda franšizu a ovaj zadnji je bija loš. Ko zna jesu li se Sakerovci makli od Infamousa i oče li napravit štokod novog, volija bi potpuno novi njihov IP.Baren trailer ako ne malo gameplaya TLOU2 Gameplay Spidermana da nas uvjere da pritiskon na botun ne dobivamo skriptiranu akcijsku sekvencu.Još GOW gameplaya.Bloodborne 2? kraj je bija poprilično jasan, imat će infinite loop ako naprave nastavak jer nema dalje radije nova Fromova ekskluziva smještena u neki prahistorijski setting.CRT i Spyro Trilogy remaster.Neko PSVR govno koje nikog ne zanima.
member Meni je nekako preoptimistično da će najavit 7 novih igara s obzirom da čekamo još uvijek hrpu najavljenih. Brijem da će bit omjer 5-6 VR govana i 1-2 standardne igre.I nekako mi je najrealnije neki novi remake od Activisiona i nešto iz vedra neba što niko neće očekivat al neće bit baš big deal, tipa ono što je bio Shadow of Colossus na E3. Svi će bit ugodno iznenađeni i igrat će se, al ono realno koga briga lol. Brijem da će čuvat big guns za PSX. A možda dobijemo i najavu najave za PSX, ko što je Anthem dobio loool.