Mislim da je Evie po skillovima bolja za stealth dok je Jacob za combat ali u globalu je svejedno.
Assassin's Creed: Syndicate
Mislim da je Evie po skillovima bolja za stealth dok je Jacob za combat ali u globalu je svejedno.to sam skontao al gledam da lvlam oba lika u isto vrijeme pa dodje na isto, al ocito se radi o preferiranju, mozda se nekome igra sa zenskim likom..
Ako se dobro sjećam, skill bodovi se dijele na glavnim misijama samo, tako da side missions možeš igrati kako god ti srce želi. Davno sam igrao tako da nisam siguran.Mislim da je Evie po skillovima bolja za stealth dok je Jacob za combat ali u globalu je svejedno.to sam skontao al gledam da lvlam oba lika u isto vrijeme pa dodje na isto, al ocito se radi o preferiranju, mozda se nekome igra sa zenskim likom..
I dobivaš ih za oboje u isto vrijeme. Znači ako dobiješ skill bod za Evie odmah si ga dobio i za Jacoba. Dijele XP pool zapravo.
skontha kako funkcionira igra te zasad imam cca 10tak sati igre i zadovoljan sam. ispravili su dosta gresaka nakon famoznog Unityja, al nista mi nije ni blizu kao Black Flag :)
Dobar je Syndicate, samo ga treba pomalo igrati. Oni krimi slucajevi su super.
Ipak odustajem trenutno od Immortals Fenyx Rising, jer mi je presličan Odysseyu i Valhalli gameplayom, ipak sam u iste utukao unutar godinu dana preko 250 sati. Tako da sam se vratio ovoj igri koju sam tada bio počeo, no došao do pola i nikad nisam nastavio. Sada mi baš paše Assassin's Creed starog kova i moram priznat da baš uživam. Odličan mi je setting i baš mi pašu Frye blizanci. Odmah napravio i wallpaper. Igra poprima totalnu drugačiju vibru kada se cijeli HUD isključi. Baš mi je dobar početak igre, ali je trebalo nekakvih sat vremena da se prešaltam s onog gameplaya zadnjih tri AC igara. Prvo što mi je upalo u oko su takedowni koji su totalno stara škola AC-a.
Grad je odličan, samo mi se čini da je ovo AC igra s najmanje ostvarenog potencijala. Ja sam riješio igru, sve unikatne side misije, sve DLC-ove i očistio pola grada za manje od 26 sati.
- Uređivano
Kupio igru za Box i platio ju manje nego kutiju cigara (fizicko izdanje ktome) i moram reci da je ovo je bas dobra igra. Igram sa onom zenskom non stop jer Ubi kad ima dva protagonista, ocito vise paznje posvete zenskom i nije da se bunim.
Parkour je name of the game i apsolutno bolje funkcionira nego u novim AC-ovima, a ima ga i neuporedivo vise tj igra te navodi da ga vise koristis svojim dizajnom.
Tek sam nekih 5 sati u igri, ali vec vidim da bi mi mogao biti drugi najbolji AC nakon Crne Zastave.
Heat Ja sam riješio igru, sve unikatne side misije, sve DLC-ove i očistio pola grada za manje od 26 sati.
I ovo vise nego pozdravljam. Necu potrositi lifetime i na posljetku odustati od igre.
Sindikat je odlican, imam 101 sat u njemu i platinu.
Mnogo mi je bolji od PRECENJENOG Ezia i njegove triologije. Da ne govorim o mehanici i zivopisnijem okruzenju.
Zapravo najbolji je od starijih igara, Unity jos nisam probao pa cu tek da sudim.
B.Flag je ok ali zaostaje za Sindikatom.
Ljudi mnogo kukaju, da ne kazem plačipičkare zbog prvih igara iz serijala koje su uzasno repetativne, siromasne sadrzajem i imaju losu mehaniku.
Nista drugo do nerealna nostalgija i razmazenost.
Vrlo je popularno pljuvati svaki novi nastavak, tako je bilo i sa Sindikatom.
Tek kada se stvari slegnu pljuvaci olade, dobijemo pravu sliku.
Sto se tice Ezia, prvi sam deo jedva odigrao koliko mi je bio naporan i repetativan uz uzasnu kameru.
Bajek je daleko bolji protagonista.
Centurion Syndicate je skoro 8 godina stara igra. Slegli su se dojmovi odavno i kada se vidi mišljenje igrača i kritike, jasno se daje slika da je Syndicate solidna igra kvalitetnog gameplaya, ali loše priče koja ima najdvodimenzionalnijeg antagonista u povijesti serijala. Iz svih kritika na Unity, oni su najviše izvukli da se ljudima nije svidio ton igre, što je potpuni promašaj od strane Ubisofta. Uzeli su odličan viktorijanski period i od njega napravili akcijsku komediju brata i sestre. Neiskorišten potencijal perioda, nešto bolja situacija od Unityja. Isti problem ima i Watch Dogs Legion.
Mnogo mi je bolji od PRECENJENOG Ezia i njegove triologije. Da ne govorim o mehanici i zivopisnijem okruzenju.
Sto se tice Ezia, prvi sam deo jedva odigrao koliko mi je bio naporan i repetativan uz uzasnu kameru.
Sudiš o igri iz 2009. prema standardima novijeg gaminga. Puno se promijenilo u više od desetljeća i treba se gledati na igru u kontekstu svoga vremena. Tada se shvati koliko je Ezio trilogija rasturala.
AC dvojka je jedna od najboljih igara uopće. Tu nema mjesta raspravi.
AC je tu di je i bio je krava muzara sa godišnjim izlaženjem upravo zbog dvojke.
Syndicate je meni dobar, ali loše realiziran.
Ogroman potencijal i temelji, pogotovo sa Jacobovom bandom i šeširom, ali nakon nekog vremena igra jednostavno postaje nezanimljiva.
Syndicate i Unity grafički kidaju Valhallu. Prove me wrong.
wooddiebone Syndicate i Unity grafički kidaju Valhallu. Prove me wrong.
Šalu na stranu, po likovima i detaljima na odjeći se slažem. U Unityju interijeri i osvjetljenje dan danas djeluju next-gen. Međutim, vidi se koliko je draw distance ograničen. Kada vidiš do kud seže pogled u novoj trilogiji, ostaneš paf. Origins je jedna od najljepših igara prošle generacije.
To je bug. Kakve to veze ima sa izgledom igre?
Fico
Lako je napravit draw distance u igri gdje je jedino pustinja i par drva na mapi.
Znam da nije baš tak jednostavno, nisu Origins, Oddyssey i Valhalla ružni, ali u globalu kad gledamo Unity i Syndicate, renderane u 4K, izgledaju bolje.
I to bi se usudio reći PUNO bolje.
Unity čak bolji od Syndicatea. Zato valjda nije ni radila igra.
wooddiebone Lako je napravit draw distance u igri gdje je jedino pustinja i par drva na mapi.
Jesi ti igrao uopće Origins?
Odi u Aleksandriju, popni se na svjetionik i gledaj kak izgleda pogled. Vidi se skroz do Krokodilopolisa, tu su i piramide. Vidiš sjenu oblaka kako se kreće. Igra nije samo pustinje i nešto drveća. Raznovrsnija je od Unityja i Syndicatea u svakom pogledu.
A čini mi se kao da nisi ni zaigrao već dugo ni Unity ni Syndicate. Već se na 1440p vidi manjak detalja na udaljenim objektima, primijeti se, jebiga.
Lijepe su igre, pogotovo po pitanju likova, ali moderna trilogija je grafički modernija i impresivnija skupina igara.
Koja igra je bolja od koje je meni vise subjektivna stvar. Black Flag ne da mi je najbolji AC, nego me veze jedan period uz tu igru, nece postojati mi bolji, a mozda mi je i najbolja open world igra uopce po nekim parametrima.
Tak da sasvim je legit da su nekom Eziove avanture meh, a npr nova trilogija super i obratno.
Meni osobno sve do Black Flaga nije bas nesto, mada sam ih probao igrati mnogo kasnije od izlaska, a isto tako i nakon Sindikata ode serijal u neke meni ne toliko zanimljive vode.
Moram jos Unity probati, ali vec sada sa sigurnoscu mogu reci da ce mi se zbog X razloga svidjeti.
Takodjer moram i onaj spin off u vidu Black Flaga sequela probati, cuo sam da je igra dobra.
A imaš pravo. U doba Unitya i Syndicatea 4K nije još bio ni blizu standarda i detalji u daljini su rađeni za 1080p.
Ali na cesti, dok igraš igru, Unity dan danas ide bok uz bok sa većinom aktualnih naslova.
Sindikat izgleda fantasticno, neralno su dobro rekonstruisali London, bio sam prijatno iznenađen vizuelnim ugođajem.
Unity sam igrao nekih sat vremena, samo da ga upalim jer nikada ne igram 2 ac igre jednu za drugom, uvek napravim popriličnu vremensku distancu.
Ono što sam video u onom muzeju na samom startu je vrlo impresivno i izgleda odlično.
S obzirom na tematikiu i period koji obuhvata, mislim da ce mi Unity takođe biti dobar.
AC 3 jos moram da odigram zbog meni interresantne tematike, mada za neke moje standarde AC krece od Sindikata i Unity.
Origins mi je ubedljivo najdrazi sa najboljim glavnim likom, a ni zenska mu ne zaostaje.
Definitivno najbolji tandem u serijalu.
Odiseja odlična, mnogo je volim, ali su prica i glavni likovi slabiji nego u Originsu.
Valhala je mozda malo preambiciozna i preglomazna, prica je dobra, Evior je isto kul lik, zamerka je sto su se suvise oslanjali na dva starija brata.
B. Flag je tu na granici.
Izgleda i dalje dobro, fino je ostario, zabavan je za igranje.
Da bi bio jos bolji potrebniji mu je dodatni sadrzaj, vise stvari za uraditi i jos zivopisnije okruzenje.
Svideo mi se, no brzo sam ga presao i postao mu je predvidljiv i repetetivan.
Da se otarasio nekih mehanika koje su se vukle iz Ezio triologije, bio bi još bolji.