https://youtu.be/x4lAMJoiCh4
https://youtu.be/KQMB4C6L3qA
https://youtu.be/NEEw2WRG9LE
Assassin's Creed: Syndicate
Konacno su skuzili da nema smisla fejkat i pokazivati gluposti vec su pokazali kako igra i izgleda u samom razvoju , ulice skroz prazne , popup na sve strane .. a ne neka usminkana glupost.
Svidja mi se combat tj "brawling" , dobra je ideja sa 2 lika.
Setting je predobar ali nekako mi djeluje dosta mlako sve , ocekivao sam vise - pogotovo nakon Unitya.
Odlično da ga nema. Fuck yeah! Vostalom, čini se da je Sony ugrabil marketing i za ovaj AC.
Izgleda zanimljivo.
Izlazi 23/10/15.
Nema multiplayer.
Imamo kočije, kako za vozit, tako i za fajtanje na krovovima vozila.
Naglasak na fajtanju rukama, tzv. brawling. I hidden blades.
Korištenje okoliša za ubijanje neprijatelja. (srušit kutije na glavu)
Hook launch koji te potegne skroz na krov zgrade.
Meni za sad izgleda solidno. Veliki plus mi je setting jer obožavam to viktorijansko, englesko razdoblje.
Meni iskreno sve izgleda na isti kalup, jedino mi je Black Flag bio odskakanje od settinga i gle čuda, pokazala se kao odlična igra.
Ovo mi više liči na ekspanziju.
Isto simpatično mi je kako više ne stavljaju brojeve na ovo i na CoD, jer, budimo iskreni, još jedino Square Enix može to raditi sa FF-om da ne izgleda glupo.
Koji bi ovo bio dosad po redu, 9? ne računajući one silne dlc-ove i psp verzije.
I to prva igra izašla 2007-e znači ni punih 10 godina nema.
A MGS 5 u 28 godina. Lol.
Ubisoft has just revealed – via its latest livestream – that the next Assassin’s Creed game will be delayed on the PC. While the current-gen console versions of Assassin’s Creed Syndicate will be coming on October 23rd, the PC version will be released afterwards (and there is currently no ETA other than a vague “Autumn 2015″ date).
http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-syndicate-will-be-delayed-on-the-pc/
Ništa novo ni po tom pitanju.
Slažem se Black Flag je baš bio odličan odmaknuo se od settinga i bio je pun pogodak.Iako sam veliki fan ovog serijala sve se svodi na isto, do sad sam imao volje počisti cijelu mapu ali Unityu sam odradio priču malo švrljo i to je to.
Syndicate se uzima samo zbog toga i da podržim Ubisoft da i dalje rade ovakva nastavke iz godine u godinu :))
Koji bi ovo bio dosad po redu, 9? ne računajući one silne dlc-ove i psp verzije.Damn , kako ovo zvuci
I to prva igra izašla 2007-e znači ni punih 10 godina nema.
A MGS 5 u 28 godina. Lol.
Meni izgleda zanimljivo,jos ta gang spika,hand fajt,dva igriva lika,malo modernije doba,ja sam kupljen ko i svaki put.
London je svakako dobar izbor.
solide a zakaj uopce komentiras ono kaj svi znamo
za unity je bilo sito samo ne 9 nego 8 u broj nastavaka hahaha
makar bit ce garant onih fora kao AC III je bio treci dio ovi imaju podnaslove al nisu strogo cetvrti il peti il koji god treba bit
samo nemogu opisat kako mi je zao kaj zenska nije glavni lik, evie il kak se zove vec
kalkulirano i proracunato gleda na sve sto je super za stealth igru dok buraz joj je "os se tuc?" tip osobe
Ovo ce biti prvi AC koji preskacem. Imam ih sve, odigrao ih sve. Obozavam serijal, ali nakon Unitya (kojeg sam ni sam ne znam zasto skoro pa 100%-tao) rekoh dosta. Na PC-u je Unity predivan (i dalje meni najljepsa next gen igra koju sam igrao), ali gameplay je postao toliko meh, o prici da ne pricam.
Enough is enough. Miljon chestova, miljon side misija, miljon SRANJA ,a supstanca nikakva.
Ja sam igro jedinicu, trojku i sad cu Syndycate, taman sam se opet zazelio serijala.
Trojka je bila vrh, od okruzenja, price, likova...
Nadam se da će ovo biti dobro, baš bih htio lomiti kosti i rezati grla engleskoj aristokraciji .
Izgleda zanimljivo ali sve vec videno, jos nisam ni unity presao...
Ja sam igro jedinicu, trojku i sad cu Syndycate, taman sam se opet zazelio serijala.eade odigraj dvojku koja je idalje najbolji dio
Trojka je bila vrh, od okruzenja, price, likova...
ako su ti jedinica i pcajna trojka bili dobri onda ce ti ono bit cudo
Ovo ce biti prvi AC koji preskacem. Imam ih sve, odigrao ih sve. Obozavam serijal, ali nakon Unitya (kojeg sam ni sam ne znam zasto skoro pa 100%-tao) rekoh dosta. Na PC-u je Unity predivan (i dalje meni najljepsa next gen igra koju sam igrao), ali gameplay je postao toliko meh, o prici da ne pricam.Boldano. Ja sam zbog tih razloga odavno odustao. AC se pretvorio u COD.
Enough is enough. Miljon chestova, miljon side misija, miljon SRANJA ,a supstanca nikakva.