Igra li netko da baci malo dojmove? Vidim na lijepom je popustu, a nekako me odbija količina DLC-a i ESO+ pretplata...

Fico trenutno najbolji MMORPG kojeg možeš igrati, posebice ako ti je dosadio WoW-ov prastari gameplay. Imam igru već duže vrijeme na Steamu, no odustao sam od masovki takvog tipa, nemam više vremena (čitaj: volje) za takvo questanje.

Baš isprobavam dok je besplatno, nije loše, sutra ću probati ugurati više sati pa odlučiti. Do 15. ima vremena. 🙂

Ako tražiš masovku za duže vrijeme, ne možeš fulati s ovime. U igru se ulaže puno love (čitaj: non-stop dolazi novi sadržaj), zajednica je ogromna (uz WoW trenutno najigraniji MMO), tehnički je jako dobro napravljena (iako koristi isti Hero engine kao i SWTOR, lol) te čujem da i PvP ima svoje čari. Nakon lošeg starta, nevjerojatni preokret. Ne bi me čudilo da TES 6 čekamo još 10 godina.

A odi znaš di, sad sam upalio igru iako imam posla, umjesto da čekam sutra... 😆

Idem isprobati malo više, naginjem tome da uzmem sada s Elsweyr, Morrowind i Summersetom pa DLC-e po želji kada bude prilike i mogućnosti. 15€ mi se čini ko ponuda i pol.

18 dana kasnije

Ja opet pocela,malo ce sa dat u crafting i world completion.

9 mjeseci kasnije
    2 mjeseci kasnije

Dolazi 8. lipnja za PS5 i XSX

60 FPS: For the first time, you can experience the game running at 60 frames per second when in “Performance Mode” on console. Previously capped at 30FPS, you can now enjoy a crisp 60FPS throughout your adventures.
    Increased Draw Distance: Thanks to Console Enhanced, the game’s draw distance has almost been doubled for your new console, allowing you to see more than ever before when exploring the ever-growing world of Tamriel.
    Unlocked Textures: In addition to Draw Distance, we’ve also unlocked the ability for new-gen consoles to use high resolution textures so that they look even better on larger screens.
    Updated Antialiasing: Improved antialiasing is also in place to help smooth out the jagged edges of foliage, grass, and structures in game while also sharpening these elements when viewed up close.
    Improved Reflections: We’ve also improved visuals with the addition of planar reflections, providing a massive boost to the game’s level of detail and realism. This is most noticeable in areas with water (such as Vivec City or Summerset). Note that when in Performance Mode, the boost to reflections might vary in water-heavy zones (such as Murkmire) or in areas where performance is most valued (such as in Cyrodiil or Trials).
    Improved Ambient Occlusion with Screen Space Global Illumination: Upgrades to the game’s ambient occlusion with SSGI creates more realistic and natural indirect lighting and broadly boosts the level of detail in the game’s shadows.
    Improved Shadows: Speaking of shadows, shadow resolution has been doubled and set to the PC equivalent of “Ultra”—the best possible setting for shadows in any version of ESO. This includes improvements to shadow distance.
    Improved Depth of Field: The upgrade enables circular depth of field (the highest possible setting), creating smoother and more realistic background views, particularly when interacting with NPCs.
    Improved Loading Times: Finally, loading times have been tuned to be much faster than previous generation consoles, with loading times being nearly cut in half on average.

https://www.videogameschronicle.com/news/the-elder-scrolls-online-console-enhanced-hits-xbox-series-x-s-and-ps5-in-june/

mjesec kasnije

Stavio skidat cekam patch 😊, koja susa od igri poce sam MMO igrat -_-

mjesec kasnije

Moram rec da sam se malo navuka na igru , samo na ps5 igra crasha redovito

6 mjeseci kasnije

mogla bi postat milion screenova od ove igre, divna je u svakom pogledu.

6 mjeseci kasnije

Krenuo ovaj mjesec kao spajati blagdane s vikendima pa da ulovim i malo više vremena za gejmanje. Višak sati najbolje gutaju MMO-ovi poput ovog - igra netko to uopće? Vidim da je došla nova ekspanzija, no kako sam riješio tek jednu (ogromnu) zonu, trebat će još questova i questova riješiti prije dolaska do najnovijeg dijela igre. Na Steamu igra ima konstantno 15-25k igrača + oni koji igraju na PC-u van Steama + konzole. Za razliku od SWTOR-a, instance su vrlo popunjene i igra djeluje jako živo. Koliko vidim, u ESO-u najviše su radili na PvE dijelu igre i PvP-u. Dungeoni i raidovi nisu baš neki fokus, iako su određeni dungeoni super dizajnirani pa je to fora odigrati. Ako nastave igru održavati u ovakvom tempu, ne vidim potrebu za novim ESO-om još barem 10 godina.

Igrao sam ESO do prije 2-3 godine no radi nedostatka vremena odlučio sam se za FFXIV jer nisam jednostavno stigao obje igre posvetiti dovoljno vremena.