Ljeto je za izlaske i plazu. :)
A jesen je za MGS i MGO

btw ovo ce vjerojatno bit najrijedja platina ikad, meni je prika pokusava na PCju postat emperor, igra je po cile dane, zaminija dan za noc, i nije dosa niti blizu, odusta nakon par mjeseci

Uh , nemoj mi spominjat MGO..
kako ce to rulat

5 dana kasnije

http://www.ign.com/articles/2015/06/03/elder-scrolls-online-everything-you-need-to-know?page=2

Kreće pre-load na ps4, day1 patch 15GB 

http://www.playstationlifestyle.net/2015/06/05/elder-scrolls-online-ps4-pre-load-live-day-one-update-15gb/

Upravo naručio sa GG, odlična cijena (skupa s dostavom £31.13), pa tko želi neka požuri  :)

Ne uzimam dok ne zavrsim witchera. Ne mogu igrat ovakve dvije igre istovremeno.

Eto ga na  :(

The Elder Scrolls Online Facing Release Day Overload, Server Timeouts
http://www.playstationlifestyle.net/2015/06/09/elder-scrolls-online-facing-release-day-overload-server-timeouts/

Šta nitko ne igra?
Isprobao jučer, malo oći bole nakon Witchera hehe.
Riješio sam početni tutorial samo da se upoznam sa svime, pa ću nastaviti nako što završim gore spomenutu igru.

Moram spomenit da mi je blesavo što u full igri mogu kreirati samo 3 rase, wtf? Jest da sam dobio uz igru explorer kod pa mogu kreirati svih 9 ali i to je vremenski otključano. Na drugom acc mogu samo tri osnovne i to je to lol..

Ja sam mislio nabavit day one, ali zbog nedostatka vremena ipak nisam. Igrat ce se sigurno tamo negdje na jesen, kad malo zahladi

mjesec kasnije

Bas sam malo bacil pogled na US Store i vidim ovu igru za $40.

To je jos jedna velika stvar nakon kaj sam jucer na nasem isel pogledati kolko peljese mjesecno/godisnje, kad ono, no subscription!

Samo je pitanje servera, dal uopce spaja s Europom?

6 dana kasnije

Ja sam mislio nabavit day one, ali zbog nedostatka vremena ipak nisam. Igrat ce se sigurno tamo negdje na jesen, kad malo zahladi
I ja cu na jesen. Ima li vas koji igrate na PS4 ? Kakvi su dojmovi ?

6 mjeseci kasnije

Ajmo' uskrsnuti ovo prije Isusa - igrao tko zadnjih 2-3 mjeseca? Vrijedi trošiti novce? Vrijedi li išta endgame sadržaj?

12 dana kasnije

Ajmo dečki ja sam počeo napokon ovo igrati,idemo se grupisat ;)

Ajmo dečki ja sam počeo napokon ovo igrati,idemo se grupisat ;)
Ja sam probao ali djelovalo mi je jako monotono i repetativno. Nekako prazno...ne znam kako da se izrazim. Uglavnom odustao. Vise bih volio da su napravili puno manji svijet tj. samo jednu regiju ali da je kvaliteti blize Skyrimu.
EDIT: Nabavio ponovno. U nedostatku coop igara dogovorio se s frendom da skupa nabavimo i igramo. Valjda će biti zabavnije s ekipom. Kada sam igrao solo bilo mi je bezveze.

3 mjeseci kasnije

Ja je igram stalno na ps4
Trenutno mi je naveci vet 11 sorc ali imam i manjih lv
Pa ako zelite zajedno dodajte me
Ujedno sory admini imam i 3 acc za pc za prodati pa ako ima zaintetesiranih javite se---digitalni su i od mojih sinova

Poslano sa mog X45 koristeći Tapatalk

2 godine kasnije

Igram sad jer radim pauzu od overwatcha malo jer mi je živce pojeo, za sad mi je super, iznenađena sam da je svaki npc voice line voice-an, svaki quest, i kao morrowind/oblivion/skyrim fan ovo me jako razveselilo. Niti jedna zona nije prazna, uvjek ima igrača po svuda.
A i odličan plus je što su maknuli sub fee.

Btw, čisto da se zna, danas je izašao The Elder Scrolls Online: Music of Tamriel, Vol. 2

Znam da sam tek lvl 11, ali jednostavno odusevljena.

Kolicina questova, mapa, lore, oh lore......

Instanced je samo kad se ulazi u dungeon/cave/housing, osim toga potpuno open world. Stvari koje se mogu kupiti za novac su skoro sve vanity, osim mozda neki mountovi i housing, kao i neke housing stvari, ali opet cista kozmetika.

Za sad je jako zabavno, ima onaj skyrim feel sto je extra plus. Izgleda da cu ovo igrati sad u naredno vrijeme i to dosta.

2 godine kasnije

Igra ce dobivati sadrzaje u 2020 i sljedecim godinama

https://www.gamespot.com/articles/elder-scrolls-online-has-plans-for-2020-and-years-/1100-6470515/

3 mjeseci kasnije