no već mi je smiješno gledati kako ljudi otpisuju drugačije igre / pokušaj nečeg novog samo zato jer nemaju nekakve 100 puta viđene i prožvakane forme.
Makar veliš da se ne odnosi na mene, rant je nastal nakon mog posta.
Činjenica je da ja nisam pljuval po igri, samo sam skeptičan prema konačnoj izvedbi, kao i još podosta ljudi.
Naravno da nema smisla proglašavat nešto smećem i lošim prije nego se uopće proba, to nikad ni nisam radil.
Dapače, često su igre koje me naprvu nisu ničim privlačile postale nešto najbolje ikad odigrano (Rainbow Moon ili Final Fantasy X, recimo), al eto, NMS me, konkretno, trenutno ne zanima nitimalo, što ne znači da ja igru otpisujem prije nego je uopće izašla niti smatram da je smeće jer je drukčija.
Niti ću, ako nekim slučajem podbaci, likovat kao što je radila hrpa ljudi koji nije ni odigrala, ali je bila najpametnija i najglasnija kad je Order (neopravdano) pokupil (pre)loše ocjene po izlasku.
ne triba ti njemu puno u zivotu, sve to stane u krugu jednog omanjeg sela, kojeg vraga ce radit u bespucima svemira di nema takvog loseg ukusa?
Nabavit ću kad izađe trophy guide, pa možemo halat zajedno