Bez uvrede bilo kome ovdje , no mislim da današnjim igračima kronično fali mašte. Jebote, nekada su igre bile gomila teksta na statičnoj sceni, bez CGI animacija, motion capture tehnologije i full napredne grafike i opet su to bila jebena iskustva.
Ne treba naravno ignorirati razvoj tehnologije i forme igara općenito, no već mi je smiješno gledati kako ljudi otpisuju drugačije igre / pokušaj nečeg novog samo zato jer nemaju nekakve 100 puta viđene i prožvakane forme. Možda će igra dosaditi za 10 min, možda će biti žešće sranje, al' nezz, malo open minded pristupa ne bi škodilo. Možda se dogodi i iznenađenje, jel? Koliko sam puta mislio da će mi nešto biti jako dosadno pa se na kraju ugodno iznenadio (tebe gledam Spec Ops: The Line).
Možda bi se izdavači onda i više usudili financirati takve projekte pa ne bi u godinu dana izašlo 200 istih igara i 5 vrijednih pamćenja.
Ono, stiže igra koja će imati svemir de facto velične ovog našeg u kojem se nalazimo. Zar nikog ne pere nekakva ona najobičnija ljudska znatiželja da sjedneš u brod, zaputiš se u nepoznato prostranstvo i vidiš što ima? Budimo realni, programske kalkulacije napravljene za generiranje planeta ne moraju biti ništa drugačije od svemirske slučajnosti koje su generirale galaksije, zvijezde i planete.
Kako je gore napisao Blitz, ako ništa drugo, isplati se ovom liku dati pare zbog jebene energije i one iskrene srčanosti koju je taj mali tim uložio u taj ludi projekt. "Strpao sam u 6 GB cijeli svemir" - ja bi si to stavio kao headline na majicu i nosio je ponosno svaki dan.
TLDR; Nothing to see here, move along :)