Oduvijek sam htio preć Bioshock coll. Sad će bit prava prilika za to 🙂

Ja sam relativno nedavno prosao Bioshock i Bioshock 2 na PS4 i mogu reci da sam uzivao. Meni su odlicne igre i nisam imao neki dojam da su pretjerano zastarile. Svakako preporuka svima, pogotovo sad kad je free na PS+.

Dvojku nikada nisam prešao, ali meni je iskreno Infinite bolji od jedinice... Je, ima jedinica odličnu završnicu i fora je to atmosfera, ali je igra koja je svojom narativnom strukturom puno siromašnija od Inifinitea koji ima puno više mesa od samog početka.

Fico Potpuno se slažem. Andrew Ryan i Rapture su apsolutno genijalni, ali baš fali tog mesa, konkretne radnje i interakcija. Svejedno namjeravam kad tad udrit po remasteru i cilu trilogiju opet proć. Doduše planiram to za puno i previše igara, a nove samo dolaze.

godina kasnije
    godina kasnije

Helou, pitanjce za sve koji imaju remaster verzije. Dakle prvo dio je bio ok, nikakvih problema. Drugi dio pokušavam igrat (remaster) i imam čudan stutter koji je jako iritantan pogotovo tu kad moraš pucat u nešto. Neznam da li se ovo još nekome događa/lo, ali probala sam sve online savjete koji sam našla ali ništa. Ne razumijem u čemu je stvar.

oxi Ne razumijem u čemu je stvar.

Stvar je u nesposobnom developeru. Imao sam slican problem sa Max Payne 3 na pc i nisam jedini.

Mozes probati V Sync izgasiti, spoji kontroler da vidis ako s njim normalno radi onda moras mouse postavke mijenjati u ini file.
      Ako imas ssd, a igra ti je na normalnom hardu probaj igru prebaciti na ssd ili defrag hdd-a.
      Takodjer Nvidia postavke mogu biti krive pa i tu mozes prckati po istima.
      Lista moguci problema je vrlo duga i nazalost pc i u ovo novo doba redovito pati od ovakvih stvari koliko god neki govorili da se sve da u dva klika rijesiti i da su stara vremena losih portova i gomile problema prosla.

maverick Mozes probati V Sync izgasiti

jesam, ništa.

maverick mouse postavke mijenjati u ini file

jesam

maverick probaj igru prebaciti na ssd ili defrag hdd-a

jesam, čak i naprafila sviježi install, ništa.

Ali evo, od svih postavki, mjenjanja svega, nove instalacije i seljenja sa jednog diska na drugi, iz full screen sam išla prebacit u windowed, sad ne stuttera više, samo bode u oči bijela traka od windowsa iznad jer nema boarderless opcije.

oxi Ali evo, od svih postavki, mjenjanja svega, nove instalacije i seljenja sa jednog diska na drugi, iz full screen sam išla prebacit u windowed, sad ne stuttera više, samo bode u oči bijela traka od windowsa iznad jer nema boarderless opcije.

https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming/releases
          Probaj s ovim, ja sam koristio sa par igara koje nisu imale borderless, a imale su problema u full screenu,.

oxi bitno da si rijesila slucaj, a traka iznad manje vise...

3 godine kasnije

Dakle PS4 BioShock Collection…igram na PS5, ali sa istim problemom sam se susreo i na PS4.

U prvoj igri mi igra sama iz meni nepoznatog razloga promijeni težinu gameplaya sa recimo Hard na Medium.

Nedavno konačno platinirao BioShock 2, htio polako rješavati trofeje i na prvoj igri s obzirom da mi je ista u Top 5 ikada i zaista ju obožavam.

Igrati ću je dok sam živ i sa mnom ide u raku kad krepam.

Lud sam zbog toga, što mi je činiti, dovraga i bestraga?!

Jesam li spomenuo da mi je Judas najiščekivaniji naslov uz GTA VI?