Black Flag je sigurno najbolja igra u serijalu iako nisam igrao ostale.
Mislim da je AC 2 uvjerljivo najbolja igra u serijalu.
Black Flag je odlično izveo taj setting, brodove, brodske bitke i atmosferu tog vremena. U tome je odličan ali main quest i misije su katastrofa.
AC 2 mi je bio puno bolji, zanimljiviji i posljednji je nastavak s nekim većim skokom u kvaliteti u odnosu na prethodnika.
Naravno, vjerovatno ga je već sada malo "pojelo vrijeme" ali igre moramo gledati iz perspektive kada su izašle.

AC2 je bio jedna od rijetkih igara (uz Fallout 3, Far Cry 2, Mafia 2, LA Noire... you get it) gdje sam ostavio 50-80 sati. Iako je Syndicate tehnički impresivan ipak je dvojka ostala zapamćena. We live a good life, brother.

Dvojka je super. Meni je AC4 najbolji bas jer nije "pravi" AC, a odmah iza AC2.

Trojka je imala svojih trenutaka, ali SVE ostalo se moze preskociti da me netko pita..

Od novog AC-a se puno ocekuje nakon pauze, moraju citav gameplay promjeniti. Nadam se da ce uzet i neke mehanike za combat od For Honora.

Ja sam AC2 2 puta prešao 100%, znači i ona pera sam skupljao 2 puta, svijet te jednostavno začara i samo freeroamanje je zabavno.

Od novog AC-a se puno ocekuje nakon pauze, moraju citav gameplay promjeniti. Nadam se da ce uzet i neke mehanike za combat od For Honora.
A koji period očekuješ?
Ako daju Japan, uzimam day one!

Mislim da je Egipat po leaku. I Japan bi bio fora. :)

Unity je najunderrated igra u serijalu.

Hebiga kada je tehnicki krš.
Ubisoft se kod te igre extra potrudio da ekipu odvoji od ACa.

Da nema pop-upa, tehnički najbolja i najimpresivnija igra u serijalu.
Interijeri koji ostavljaju bez daha.

Eh da je to samo tehnicki problem.

Da nema pop-upa, tehnički najbolja i najimpresivnija igra u serijalu.
Interijeri koji ostavljaju bez daha.
Interijere sam prvo primjetio, stvarno outstanding. Iako moram reći da ja još nisam doživi pop-up ili pad frameratea, stvarno mi to sve stabilno ide. Možda se to događa kasnije?

Skinuo sam ga..Danas krecem i odigrat cu ga detaljno.Witcher me nabrijao i da neku volju za open world.Ali nemogu ne spomenut koje je to ubishit tehnicko smece..znaci 2h sam namjestao postavke da ustimam vsync i maknem stutering.Bez obzira dali je ON ili OFF uvijek je na 60 i zbugan..nisu normalni..sreca da mogu i Nvidia panelu popravit sve.
Blaženi control panel. U potpunosti se slažem. Sa svim patchevima je i dalje krš i lom s kojim se čovjek mora zaje*****i. Ali se definitivno isplati prčkati po tome jer kad igra krene fluidno, nema stajanja.

Unity je najunderrated igra u serijalu.
Iako interijeri stvarno jesu nevjerojatno dobri, a sam Pariz predivan, ne mogu se složiti da je podcijenjen i to prvenstveno zbog glavne radnje koja se taman pokrene i BAM gotovo je... Syndicate je barem malo dulje potrajao.

Jebem ti evo 4 i 30 ujutro ja hodam po Havani i sakupljam sve...navuko se skroz!Sve je kriv Witcher 3.
Sredio sam perfomansu.Trebalo je samo ctr+alt+del i na task manageru u afinity iskljucit sedmu jezgru procesora.Sad ide ko podmazano.Bas uzivam,predivna igra

Jebem ti evo 4 i 30 ujutro ja hodam po Havani i sakupljam sve...navuko se skroz!Sve je kriv Witcher 3.
Sredio sam perfomansu.Trebalo je samo ctr+alt+del i na task manageru u afinity iskljucit sedmu jezgru procesora.Sad ide ko podmazano.Bas uzivam,predivna igra
I sad polako mene vučeš da se vratim na Black Flag...

Definitivno najbolji AC
Ali i najbolja gusarska igra i jedna od najboljih igri na novoj generaciji.
Nakon ovoga ostali AC nastavci su mi veliki korak unazad i neman apsolutno nikakvu ni želju ni volju za igrati ih

Ha, i meni je najdraži. Ali u kontekstu vremena i najboljeg reprezentativnog primjera AC serijala, AC 2 je za mene bez sumnje najbolji AC. S obzirom da nakon AC više ne igram serijal, izuzimam se od analize novijih i budućih nastavaka.

Misije su stvarno jadne ali ona kad te uhvate u Havani pa se na brodu oslobodis i rijesis cjelu flotu,ukrades brod i zaputis se prema oluji je nesto fantasticno.I vizualno i po gameplayu.A nemogu da se ne najezim dok svira ovo...cjeli prizor je epski
http://www.youtube.com/watch?v=gZaHqiuNEkI

Sad sam na pucini i samo plovim okolo..cudo pravo kako su to izveli jer stvarno ima ono nesto.Nema ljepseg kad zalazi sunce lagano,na jednoj strani neba jos narancasto a na drugoj tama pa se na brodu upale one lampe.Puno razlicitog lightinga ima,razlicitih doba dana i vrmeneskih uvjeta na moru i to drzi trajnost igre da ne pređe u monotoniju.I moram rec da sa ovim Nvidia sranjima kad opalim topove onaj dim izgleda impresivno.Mislim da je to volumetric smoke ili nesto tako.Bolesno izgleda u pokretu

3 godine kasnije