renda Ekipa trebam pomoc, zaboravil sam lozinku cro acca, a zaboravil sam i lozinku maila, zna neko kak se to da rijesit?
Brijac Ekipa trebam pomoc, zaboravil sam lozinku cro acca, a zaboravil sam i lozinku maila, zna neko kak se to da rijesit?Ja sam se javio na ps hr i poslo im svoje podatke. Vratili su mi acc jer su podaci od kartice s kojom sam izvršavao kupovine na storeu bili isti podacima koje sam im poslao.
Gazza Jel postoji kakav reset za kontroler? Ostala mi vibracija zaglavljena, kontroler onak malo vibrira citavo vrijeme,bez obzira jel igra pokrenuta ili ne :/
Brijac Jel postoji kakav reset za kontroler? Ostala mi vibracija zaglavljena, kontroler onak malo vibrira citavo vrijeme,bez obzira jel igra pokrenuta ili ne :/https://support.scufgaming.com/hc/en-us/articles/231856908-How-do-I-reset-my-PS4-controller-
renda Ekipa trebam pomoc, zaboravil sam lozinku cro acca, a zaboravil sam i lozinku maila, zna neko kak se to da rijesit?Ja sam se javio na ps hr i poslo im svoje podatke. Vratili su mi acc jer su podaci od kartice s kojom sam izvršavao kupovine na storeu bili isti podacima koje sam im poslao.Ja sam danas pola sata na telefonu s likom prical i on mi je rekel da mi budu poslali recovery na taj mail od kojeg ne znam sifru i tak smo se vrtili u krug, on meni veli da sam dokazal da je moj acc, ali da je jedini nacin da mi posalju na mail za koji ne znam sifru, a ja njemu da ne znam sifru i tak pola sata
Matador A kaj ne možeš dobiti reset passworda od maila tipa na mob ili na neki drugi mail, kao gmail kak ima npr?
Brijac Ne znam, mene su pitali na koji e-mail želim da mi prebace account jer sam isto imao problem s e-mailom. Poslao sam im novi gmail koji sam napravio i prebacili su mi tamo account.
ante-sb Ps4 pro mi izbacuje poruku too hot i gasi se čim pokrenem god of war????Koji je to k....??? Igra je digitalna. Obrisao je pa ponovo skinuo i dalje ista stvar. Ne mogu pokrenuti god of war. Za poluditi. Ima li neko rješenje? Inače dosta je glasan ventilator kod svih igara ali ovu nemogu pokrenuti.... Očaj....
ikral Imaš prvi model PS4 Pro? Skini rezoluciju na 1080p ili isključi boost mode a vjerojatno bi trebao rastaviti i očistiti konzolu te možda promijeniti termalnu pastu.
ante-sb Da prvi model ps4 pro.Hebiga uzeo ga da uživam u 4k a ono sada sranje. Strah me rastavljati ga sam. Jel zna netko jel u Sl. Brodu to netko radi?
Flipper Možeš ga odnijeti tamo u ulicu gdje Općinski sud (Štampareva). Na ćošku ti je onaj T-Com (Picardo), a malo niže u ulici imaš servis računala. On čisti i konzole i kuži se čovjek. :)
Flipper Signal je više za mobitele i ne bi ga baš preporučio. Imaš i SMS servis tamo kod bolnice u jednosmjernoj ulici (Doc kafić), ali isto za mobitele više. Ja sam kod ovog nosio sve i svašta. Izgleda mu radnja neuredno i sve, ali sve mi čovjek popravio. Nije ni skup previše.
ante-sb Flipper JbgBio kod tog lika i kaže da neradi ps4. Ostavio ga u signalu. Oni i jesu servis za sony.
viper89 Vidi da ima dosta zraka tj mjesta oko konzole. Nekad je to pola problema kad se zabije konzola u neku policu il nesto da ventovi ne mogu radit pa se pregrijava. Ako ni to ne pomaze, pocistit i zamjena paste.
ikral I riješi se tog prvog modela, moj je isto bio glasan ljeti pa nisam igrao u 4K, već drugi model je tiši puno a najnoviji još malo.
zontra Ne znam gdje da pitam, pa cu ovdje. Dajte mi preporucite neki vanjski HDD od 1 TB, gdje kupiti, kakve su cijene i tako. Po mogucnosti ako se moze u HR kupit, ali moze i izvana. Ovih nepunih 500 GB je stvarno malo, jedva 4 igre stanu.
Zero Ja imam Western Digital My Passport Ultra od 1 TB već koju godinu i ne mogu reći nešto posebno negativno (ne koristim ga prečesto doduše). Malen, kompaktan, USB 3.0. Sad za tu istu cijenu (oko 600 kn) dobiješ 2 TB.