Hvala Vam na brzim odgovorima, a vjerujem da je to zbog ove nesnosne vrućine ali malo me zabrinulo jer sam ju tek kupio i uglavnom ću igrati samo digitalne igre bez diska.
E sad, vidim da mi preporučate horizontalni položaj plejke zbog otvora za zrak. Međutim šta nije na PRO konzoli to promijenjeno? Čovjek mi je dao stalak za plejku da može stajati vertikalno tako da je sada uspravno držim, tako mi je i on bio kao preporučio.
Ne gori stalno, ali uvijek je u rest modu. Dali ju je bolje skroz ugasiti ili samo ostaviti u rest modu?
Sada ju držim ispod stolića gdje je dosta usko, kad dođem s posla prebacit ću poed stolića dar ima više zraka.
A sad ne znam stvarno da kupujem nekakav cooler, pogotovo za laptop, kak to namontirat opce na ps4 haha
Vidio sam na ebayu ima od 20$ pa do 40$ raznih coolera za ps4 sa stalkom za punjenje kontrolera, jel valja to kaj?
Nešta tipa https://www.youtube.com/watch?v=b7zM5Y5Zzog, koliko je to sigurno i isplativo, tj koliko uopce pomaze?
Dali je bolje PS4 PRO držati onda uspravno ili polegnuto? On ga je do sada uvijek uspravno držao, plejka je stara 4 mjeseca i ja sam ju sada kupio.
I btw da Vas pitam odmah, vrijedi li mi garancija iz sancta domenice bez original kutije, čovjek ju je tamo kupio imam sve papire, račun, produljenjo jamstvo ali nema kutiju..kupio sam ju ipak jer sam išao do njega sat i pol autom i dođem tamo i kaže mi nema kutiju, a prije toga mi nije ništa spominjao...uzeo sam ju da nisam džabe i benzina potrošio...