Molio bi savjete ako netko zna o cemu se radi. Namjerno nisam stavljao post u rubriku o otvaranju portova i DMZ-u jer je to vec napravljeno. Stigla mi je optika i na ps4 mi download speed zadnjim mjerenjem ide na 232 mbps, ali upload nikako ne ide preko 6.5 mbps. Imam optiku 300/300 mbps i na kompu sve to funkcionira super. Znam da je na konzoli prica drukcija i nije mi sad bitno da leti na 300, ali upload me buni. Na kompu ide na 311 mbps, na konzoli jedva na 6. Spojen sam naravno zicom. Eto pa ako netko ima moguce rjesenje ili savjet, zahvaljujem.
EDIT: Takodjer imam problema sa skidanjem igara. Krene skidat 30 mb po sekundi i onda 10-ak sekundi kasnije padne na ispod megabajta i onda samo stane i pocne skidat nemoguce sporo, toliko da cijelo vrijeme pise 99+ hours left. Napravim test internet conn i onda opet poleti, ali nakon par sekundi ista prica.
Kada testiram internet conn, download speed uzasno varira, dakle nije stabilan. I to doslovce pise 230 mbps, napravim odmah ponovno test i pise 10 mbps ili takvu neku glupost.