Naknadno je uvedeno 2 godine.

Trebalo bi bit priznato jer nisu prošle 2 godine.

Odi u prvu Sanctu,, ostavi na servisu, poslat ćemo na Jankomir pa ćeš vidjet što će moji dolje reć.

Ak se nemre popravit, ide nova (ak ih ima na stanju).

Hvala, pon je onda ostaivm u santi u RI. Pa vidim sta ce rec.

Hvala vam puno izvinite na smetnji.

raskurotina imao sam i ja na day one PS5 nakon jedno pol godine screen flickering u zelenoj boji. Rekli u SD-u da je vjerojatno nešto s grafičkom u pitanju i dobio novu konzolu.

2 godine kasnije

Kako se rješavam stare E-Mail adrese jer me ubiše spamovima, reko idem se logirat na PC-u na ps network i probati zamjeniti E-Mail Adresse.

Medjutim kako nisam koristio ne znam kada ni konzolu niti preko internet browser-a ps network i nisam ni on novu authentication napravio, uopće se ne mogu ulogirati ni sa E-mail adresom, ni sa acc name.

Sada se bojim uopće odlogirati na konzoli jer šta ako mi neće više htjeti se ulogirati? Odose sve digitalne igre u kurac.

Probati ću jedan dan na riskir, a ako bude tako kako predvidjam, to je to od mene i te usrane kompanije. Već mi je jedan njihov Account propao (prvi koji sam imao), a sada će izgleda i drugi.

A ja da se sa njima natezem preko njihove online podrške, opet, ne pada mi napamet. Nisam živce našao na ulici…

maverick

Šta znači "ne mogu se ulogirati"? Napiši koju ti grešku baca.

Ovako na prvu probaj drugi browser.

Brijac probao Chrome i Edge browsere.

Piše mi da mi E-mail adresa ili lozinka nisu točne. Što je nemoguće jer ih imam zapisane na dva mjesta. To uvijek radim, baš iz razloga da mi se ne dogodi da nešto od toga dvoje zaboravim.

Isto tako nisam koristio svoj stari acc jedno dobrih 6-7 godina. Kada sam kupio ps4 nisam mogao se ulogirati sa tadašnjim ps3 ACC.

Onda sam napravio novi i evo ga sada, isti kurac.

maverick

E-mail adresa ili lozinka ti nisu točne, provjeri da je mail ok i da nisi fulao slovo i klikni da si zaboravio pass.

sanzo i klikni da si zaboravio pass.

Da taj pasa nisam ni pravio od kako je došao.

Sada ću probati to da sam zaboravio pass key.

maverick

Znači to je minuta posla da promijeniš lozinku, a ti tu napravio dramu kao da su ti obrisali acc umjesto da si odmah probao promijeniti lozinku i tjt.

Brijac pa kad nisam zaboravio lozinku, a pass key nisam nikada ni napravio. I sada mi je dalo da napravim passkey umjesto lozinke, stisnem to. Neće. Moram ponovo slati da sam zaboravio lozinku. Stavim novu/staru lozinku. Ulogiram se s njom. Odem u sigurnosne postavke i tamo zatražim passkey i sada radi kako treba.

Nije mi imao smisla da upisivam da sam zaboravio lozinku kada nisam. A već mi je jednom Account propao.

maverick

Ma ne možeš mi reći da ti dođeš na neku stranicu, upišeš svoj e-mail i lozinku i ako ti piše "Kriva lozinka" ti vikneš "Nije!", inatiš se, ugasiš tab i tjt.

Nema mi nikakve logike da je tebi prva pomisao da odeš na forum žalit se da te sustav zajebava umjesto da stisneš na to da si zaboravio lozinku i probaš promijeniti.

Brijac pisalo je da lozinka ili mail nisu u redu. Imao sam jednom da mi je propao acc i nije mi bilo svejedno sada opet brljati po tome, ali skontao sam da tako i tako nemam izbora.

Ne znam kojeg sam vraga ista i pitao ovdje.

maverick

Bitno da sad radi i da nisi ostao bez accounta. Usput si i dokazao da imas informaticku pismenost za radit kao starija gospoda u racunovodstvu ako ikad budes trazio posao. 😃

Brijac Ma ne možeš mi reći da ti dođeš na neku stranicu, upišeš svoj e-mail i lozinku i ako ti piše "Kriva lozinka" ti vikneš "Nije!", inatiš se, ugasiš tab i tjt.

Točno zvuči kao naš Maverick <3

sanzo zašto bi itko želio raditi takav posao

Nije zajebancija i M$ mi je jedan Outlook acc obrisao lol

4 mjeseci kasnije

Imam problem na PS5 PRO koji nisam imao na običnom.

Svaki put kada izlazim iz igre u meni ili opcije i kada se vraćam nazad u igru ekran mi se zacrni na sekundu, dvije kao da se izgubio videosignal. Na ekranu mi se pojave one informacije kao kada tek upalim konzolu:

Znate li rješenje?

champion1 TCL735 ali to mi se događa samo u Hogwartsu. Nemam tih problema s drugim igrama.

Zbog toga pretpostavljam da nije do TV-a.

StarFox_N

Pogledaj jeli ti stavljeno na 120hz

Ako igra ima 120 onda zacrni kad ulazis i izlazis

Tako mi je na CoDu

Nagrade

Miro To je bilo rješenje. Hvala ti! Ubijalo me to.