Naknadno je uvedeno 2 godine.
Trebalo bi bit priznato jer nisu prošle 2 godine.
Odi u prvu Sanctu,, ostavi na servisu, poslat ćemo na Jankomir pa ćeš vidjet što će moji dolje reć.
Ak se nemre popravit, ide nova (ak ih ima na stanju).
Naknadno je uvedeno 2 godine.
Trebalo bi bit priznato jer nisu prošle 2 godine.
Odi u prvu Sanctu,, ostavi na servisu, poslat ćemo na Jankomir pa ćeš vidjet što će moji dolje reć.
Ak se nemre popravit, ide nova (ak ih ima na stanju).
Hvala, pon je onda ostaivm u santi u RI. Pa vidim sta ce rec.
Hvala vam puno izvinite na smetnji.
raskurotina imao sam i ja na day one PS5 nakon jedno pol godine screen flickering u zelenoj boji. Rekli u SD-u da je vjerojatno nešto s grafičkom u pitanju i dobio novu konzolu.
Kako se rješavam stare E-Mail adrese jer me ubiše spamovima, reko idem se logirat na PC-u na ps network i probati zamjeniti E-Mail Adresse.
Medjutim kako nisam koristio ne znam kada ni konzolu niti preko internet browser-a ps network i nisam ni on novu authentication napravio, uopće se ne mogu ulogirati ni sa E-mail adresom, ni sa acc name.
Sada se bojim uopće odlogirati na konzoli jer šta ako mi neće više htjeti se ulogirati? Odose sve digitalne igre u kurac.
Probati ću jedan dan na riskir, a ako bude tako kako predvidjam, to je to od mene i te usrane kompanije. Već mi je jedan njihov Account propao (prvi koji sam imao), a sada će izgleda i drugi.
A ja da se sa njima natezem preko njihove online podrške, opet, ne pada mi napamet. Nisam živce našao na ulici…
Brijac probao Chrome i Edge browsere.
Piše mi da mi E-mail adresa ili lozinka nisu točne. Što je nemoguće jer ih imam zapisane na dva mjesta. To uvijek radim, baš iz razloga da mi se ne dogodi da nešto od toga dvoje zaboravim.
Isto tako nisam koristio svoj stari acc jedno dobrih 6-7 godina. Kada sam kupio ps4 nisam mogao se ulogirati sa tadašnjim ps3 ACC.
Onda sam napravio novi i evo ga sada, isti kurac.
Brijac pa kad nisam zaboravio lozinku, a pass key nisam nikada ni napravio. I sada mi je dalo da napravim passkey umjesto lozinke, stisnem to. Neće. Moram ponovo slati da sam zaboravio lozinku. Stavim novu/staru lozinku. Ulogiram se s njom. Odem u sigurnosne postavke i tamo zatražim passkey i sada radi kako treba.
Nije mi imao smisla da upisivam da sam zaboravio lozinku kada nisam. A već mi je jednom Account propao.
Ma ne možeš mi reći da ti dođeš na neku stranicu, upišeš svoj e-mail i lozinku i ako ti piše "Kriva lozinka" ti vikneš "Nije!", inatiš se, ugasiš tab i tjt.
Nema mi nikakve logike da je tebi prva pomisao da odeš na forum žalit se da te sustav zajebava umjesto da stisneš na to da si zaboravio lozinku i probaš promijeniti.
Koji je TV