Divinity: Original Sin 2
Znači samo o ovoj igri razmišljam. Sve do ti jednog Questa kojeg sam obavio u Fort Joy mi je sjeo ko budali šamar, a borbe su zbilja dobre. Posebno me iznenadio AI koji je iznenađujuće pametan.
@prayer jesi sredio kurvu na ulazu?
fensisuperstar koju kurvu? Pričao sam sa Buddy-em, to mi je bilo super! Još ima kasnije neki dijalog sa nekim drugim psima kad ima kažeš da znaš Buddy-a.
Sad sam mislim došao do onog vaulta Bracus Rexa.
prayer bossa ispred fort joya.
fensisuperstar Misliš onog boga Isusa od voidwokena što se teleportira onako 45 puta u jednom potezu? Njega još nisam, ali past će
prayer ne ne. mislim na bossa ispred fort joya koji te čeka na samom ulazu. dallis the hammer možeš se borit i porazit ju ^^
fensisuperstar očito sam se izvukao iz borbe jer se nisam uopće šorao s njome
- Uređivano
prayer staviš 15-20 tona u torbicu i samo joj bacis u ruke. ili kao undead uzmes dethfog barrel s početka igre postavis ga u stealthu s telekinezom i onda sa klisure bacis jedan arrow ^
i tako sam proveo vise od pola sata u character creator meniu i onda jos sat vremena pricajuci sa npc-ima na prvom decku i jos nisam zavrsio razgovore sa svima. vec vidim da cu ostaviti zivot u ovoj igri. kriv je FENSI!
- Uređivano
Ako volite RPG s borbom na poteze i možete skupiti ekipu, toplo preporučam da igrate u coopu. Solo sam igru prešao uzduž i poprijeko, no sada igram coop i ovo je jedno skroz novo iskustvo. Znam točno kako ide radnja, ali svaka borba je potpuno drukčija kada imaš još tri osobe kraj sebe koje motaju svoje taktike, imaju svoje buildove i krene licitiranje poteza. Smatrao sam igru jednim predivnim iskustvom prošle generacije, ali nakon ovoga mi je u samom vrhu ponude u čitavoj generaciji. Larian je napravio nevjerojatnu igretinu.
maverick nek sam kriv pičko jedna. drago mi je što sam kriv. Eto ti sad!
Možda sam gledao krive vampire koji svjetlucaju i sviđao mi se world wa... wonder women (prvi dio), ali kad su RPG igre u pitanju neću te zajebati druže.
Sad kad sam riješio Hogwarts Legacy bacam se na ovo remek djelo. Kupio sam igru day one za PS4 2018. kad je izašla, krenuo igrati dva puta i odustao jer sam krenuo s nečim drugim. A ova igra traži vrijeme i posvećenost. Sad krećem ponovo i želim ovo odigrati jer mi je to jedina igra za PS4 za koju mi je žao da je nisam odigrao.
Fico ja sam došao negdje do pola i stao jer dok sam to onda igrao, malo me posao previše pritiskao pa nisam ništa stizao, a takvu igru ne mogu igrati po pola sata dnevno. Inače jedan od ponajboljih RPG-eva ikad, baš vrhunska roba.
Deadwalker baš to, radi se o igri kad je kreneš onda je treba aktivno igrati, nema šaranja po drugim igrama. Baš traži vrijeme i posvećenost.