Prvi susret mi je sa ovakvim tipom igre, bar na PC platformi. Koliko mesa ova igra ima a tek sam u Fort Joy, baš iznenađenje godine bar za mene. Kad ovo pojedem prebacujem se na BG3!

prayer
    Jesi igrao Pillars of Eternity?
    Ima jednica i dvojka + ekspanzije...
    Može se naći za malo para, a ima negdje 150, 200 sati sadržaja....

prayer Fort Joy ti nudi cca 20-30 sati igranja, a pričamo o uvodnom / tutorial dijelu igre.

😃
      😃
      1 / 2
      To je najbolji RPG kojeg sam vjerojatno ikada igrao i igra za koju sam siguran da je neću nikada završiti

Deadwalker Kad si posložiš u glavi da je D: OS2 u prosjeku dvostruko bolji od prosječnog RPG-a, onda i nije problem odvojiti dvostruko više vremena da ga završiš.🤣

doktor1 Nisam ali iskreno pored svih igara nemam baš vremena 🙁 Zadnje što sam slično ovome odigrao je Wolcen i on je na svu sreću trajao nekih 35h. No budem svakako i POE kupio kad bude na akciji.

Nego za znalce, počeo sam kampanju sa frendom, da li ja s njegovim likom mogu normalno igrati kad igram solo i hoće li on nastaviti tamo gdje sam ja stao sa njegovim likom kad budemo opet igrali coop?

Zbunio si me sa Wolcenom u istoj recenici, a i PoE je PoE, a Pillarsi su pillarsi 😁

prayer ma znam, tako i ja 😁 inace, sad kad imam Intel HD grafu, mozda je vrijeme da zavrsim Pillarse, samo ta vrazja borba.. Ugh... Zasto nije fluidnije?

5 dana kasnije

Znači samo o ovoj igri razmišljam. Sve do ti jednog Questa kojeg sam obavio u Fort Joy mi je sjeo ko budali šamar, a borbe su zbilja dobre. Posebno me iznenadio AI koji je iznenađujuće pametan.

fensisuperstar koju kurvu? 😮 Pričao sam sa Buddy-em, to mi je bilo super! Još ima kasnije neki dijalog sa nekim drugim psima kad ima kažeš da znaš Buddy-a.

Sad sam mislim došao do onog vaulta Bracus Rexa.

prayer ne ne. mislim na bossa ispred fort joya koji te čeka na samom ulazu. dallis the hammer 🙂 možeš se borit i porazit ju ^^

prayer

Nije teško. Uz ponešto taktike borba bude dosta lagana. A ja igram na većoj težini...

prayer staviš 15-20 tona u torbicu i samo joj bacis u ruke. 😃 ili kao undead uzmes dethfog barrel s početka igre postavis ga u stealthu s telekinezom i onda sa klisure bacis jedan arrow ^😃