Prvi susret mi je sa ovakvim tipom igre, bar na PC platformi. Koliko mesa ova igra ima a tek sam u Fort Joy, baš iznenađenje godine bar za mene. Kad ovo pojedem prebacujem se na BG3!
Divinity: Original Sin 2
prayer Fort Joy ti nudi cca 20-30 sati igranja, a pričamo o uvodnom / tutorial dijelu igre.
- Uređivano
Deadwalker Kad si posložiš u glavi da je D: OS2 u prosjeku dvostruko bolji od prosječnog RPG-a, onda i nije problem odvojiti dvostruko više vremena da ga završiš.
doktor1 Nisam ali iskreno pored svih igara nemam baš vremena Zadnje što sam slično ovome odigrao je Wolcen i on je na svu sreću trajao nekih 35h. No budem svakako i POE kupio kad bude na akciji.
Nego za znalce, počeo sam kampanju sa frendom, da li ja s njegovim likom mogu normalno igrati kad igram solo i hoće li on nastaviti tamo gdje sam ja stao sa njegovim likom kad budemo opet igrali coop?
Zbunio si me sa Wolcenom u istoj recenici, a i PoE je PoE, a Pillarsi su pillarsi
Znači samo o ovoj igri razmišljam. Sve do ti jednog Questa kojeg sam obavio u Fort Joy mi je sjeo ko budali šamar, a borbe su zbilja dobre. Posebno me iznenadio AI koji je iznenađujuće pametan.
@prayer jesi sredio kurvu na ulazu?
fensisuperstar koju kurvu? Pričao sam sa Buddy-em, to mi je bilo super! Još ima kasnije neki dijalog sa nekim drugim psima kad ima kažeš da znaš Buddy-a.
Sad sam mislim došao do onog vaulta Bracus Rexa.
prayer bossa ispred fort joya.
fensisuperstar Misliš onog boga Isusa od voidwokena što se teleportira onako 45 puta u jednom potezu? Njega još nisam, ali past će
prayer ne ne. mislim na bossa ispred fort joya koji te čeka na samom ulazu. dallis the hammer možeš se borit i porazit ju ^^
fensisuperstar očito sam se izvukao iz borbe jer se nisam uopće šorao s njome
- Uređivano
prayer staviš 15-20 tona u torbicu i samo joj bacis u ruke. ili kao undead uzmes dethfog barrel s početka igre postavis ga u stealthu s telekinezom i onda sa klisure bacis jedan arrow ^