A čuj, nekad je normalno da te u boss borbama razguze ako ne znaš što očekivati ili dođeš nepripremljen.: p I to mi je više ok nego igrati igru lišenu izazova. Classic mode je defaultan s razlogom i nije tako HC kao tactician.

Opet, svakom svoje. D: OS 2 ima puno toga za ponuditi kako god okreneš.

Samo Tactitian 😃

Neznam dali je tko igro na Tactitian ali svaki napad se treba dobro isplanirat i pazit kako se ulazi u sukobe...
Veći lvl se napda samo ako je jedan ili dva u partiju, isti lvl se nekako i da ako ih je više, dok već za jedan lvl ispod se lako riješi...
Pažljivo kombiniranje skillova i spellova je must.

Mislio sam da kad izadem iz Fort Joya da je to to sa tim dijelom. KAko sam se prevario. Kakva mapa asti boga 😃 Totalni joy

Dvije lakše borbe na tactitian težini...

8 dana kasnije

Iso sam gledat sto je gift bag features i upalio jedan pa ipak ugasio. I sad citam da diseblaju trofeje. Fak, ocel me iskljucit iz trofeja bez obzira sto sam ih ugasio?

Necu dobit platinu i ni ne vodim se time u ovakvim igrama jer bi to znacilo da moram citat hrpu toga kako nebi missao nesto. Ovako kad sam nesto otkrijem budem si cool i jos kad dobim trofej za to di ces bolje. Nek se zna da sam bar istrazio sve sto se moglo 🙂

U reaper cove sma trenutno i kad su mi one bestije razdijelile party bas je bilo napeto. Sad sam ih sve skupio, sto preko piramida, sto bjezeci iz battlea prema waypointu u coveu te sam zadnjeg sa teleportom spojio. Fenomenalno.

fensisuperstar
    E a sad nisam siguran da ih nisam diro prije quicksavea, psmtr. Pogledat cu sad koji su najblize trofeji za osvojit iako nemrem van iz tog "cavea". Ak nis barem imam autosave od dva sata prije, sta je to naspram vec ovih 30h 🙂

Indalecio ma kad jednom rijesis sve achievmente onda uzmes odigras jednu fun fun fun kampanju 😃
      i mean igra je napeta ali ima toliko mehaničkih abjuzova da neke borbe postanu trivijalne kad jednom skuzis kako ih povezati.
      tipa na pocetku same igre imas 2 deathfog barella koja mozes uzeti ako si undead.

think of the possibilities!

4 mjeseci kasnije

Prvi susret mi je sa ovakvim tipom igre, bar na PC platformi. Koliko mesa ova igra ima a tek sam u Fort Joy, baš iznenađenje godine bar za mene. Kad ovo pojedem prebacujem se na BG3!

prayer
        Jesi igrao Pillars of Eternity?
        Ima jednica i dvojka + ekspanzije...
        Može se naći za malo para, a ima negdje 150, 200 sati sadržaja....

prayer Fort Joy ti nudi cca 20-30 sati igranja, a pričamo o uvodnom / tutorial dijelu igre.

😃
          😃
          1 / 2
          To je najbolji RPG kojeg sam vjerojatno ikada igrao i igra za koju sam siguran da je neću nikada završiti

Deadwalker Kad si posložiš u glavi da je D: OS2 u prosjeku dvostruko bolji od prosječnog RPG-a, onda i nije problem odvojiti dvostruko više vremena da ga završiš.🤣

doktor1 Nisam ali iskreno pored svih igara nemam baš vremena 🙁 Zadnje što sam slično ovome odigrao je Wolcen i on je na svu sreću trajao nekih 35h. No budem svakako i POE kupio kad bude na akciji.

Nego za znalce, počeo sam kampanju sa frendom, da li ja s njegovim likom mogu normalno igrati kad igram solo i hoće li on nastaviti tamo gdje sam ja stao sa njegovim likom kad budemo opet igrali coop?

Zbunio si me sa Wolcenom u istoj recenici, a i PoE je PoE, a Pillarsi su pillarsi 😁

prayer ma znam, tako i ja 😁 inace, sad kad imam Intel HD grafu, mozda je vrijeme da zavrsim Pillarse, samo ta vrazja borba.. Ugh... Zasto nije fluidnije?

5 dana kasnije

Znači samo o ovoj igri razmišljam. Sve do ti jednog Questa kojeg sam obavio u Fort Joy mi je sjeo ko budali šamar, a borbe su zbilja dobre. Posebno me iznenadio AI koji je iznenađujuće pametan.