Chono7 Gade ukro si mi post!Ali uglavnom,ekipo htio sam to podjeliti sa vama.Svi koji igraju,ne igraju,hejtaju,vole. (Nenad_87 viper89 obavezno pogledat). Runda je trajala 30min ali odgledajte cjeli video jer sam prazni hod i loot-anje izbacio i ubacio prikaz razvoja situacije iz pticje perspektive.Kretnje ostalih timova u blizini i okrsaje sam uhvatio "dronom" . Mislim da sam pogodio sa muzikom također.Sa Raminom Jawadiem nemozes fulat (Moh 2010 <3).Inace video sam editirao jucer od pol noci do 8 ujutro bez pauze.54 klipa sam spojio u jedan film + muzika.
Naravno da ni ovaj video nemoze do kraja docarat kakva je igra jer igru moras dozivjet i osjetit.Kada sam prvi put vidio R6 siege na youtubeu nisam do kraja odgledao video od 4min,a onda kad me frend nagovorio da kupim igru i kada sam probao to je nesto sasvim drugacije.Ista stvar je bila i sa ovom igrom.Ovo me jos manje zanimalo i privlacilo al opet,nabavilo se zbog ekipe.Sad kad igram mogu reci da mi je ovo najbolja multiplayer igra koju sam igrao.Zbog ovoga u videu je igra prodana toliko koliko jest i zbog ovog u videu je u tom trenutku dok smo igrali bilo 3 000 000 aktivnih igraca u isto vrijeme!Zbog ovoga mi je i slicna kao Siege,jednako je hardcore teska,jednako napeta ali joj dajem prednost jer se sve desava na otvorenom sta je svakako zanimljivije i dinamicnije od kuce sa 10 prostorija i kempiranja.Ovo je jos duo runda a squad je puno zabavniji i prava stvar.
P.s. Ovo mi je prva "piletina" a da nisam zaginuo.Osvajao sam ih ali uvijek poginem prije kraja i onda spectate-am kolege pa oni zavrse.