Koji je ono tech shitshow kad sam vidio DF-ov video i Crowbcatov video. LOL!

Ozbiljni input lag, ozbiljni fps padovi cak i za igru u Ranom Pristupu.

Dark1X

Another thing worth mentioning - it feels *HORRIBLE* to play on console. Severe input lag, a badly configured deadzone and jittery performance. It is the single worst playing shooter I've experienced on a console in the last decade. The interface and controls are straight awful.
GtX 970 sa pristojnim CPU-om moze fino vrtit igru na PC-u ( kolko sam vidio na youtubeu )

Jel se još izvlače na to da im Epic ne daje dovoljnu logističku podršku za UE4, jer tobože žele sabotirati konkurenciju dok guraju Fortnite?

Coalition (sta je je, gearsi 4 su brutala graficki u ue4) im je pomogao sa kodom a jos su i spiku prodavali da ce im Rare vodu tech dat iz sea of thieves 

U nekim elementima je nize od very low 

Lijepo je vidjet obrnutu situaciju 

Hahahahahahahahahahhahahahahahahah!!!! Skoro,tu su negdje
: : : : : : : :

http://www.youtube.com/watch?v=GL2kWbGxILE

JC, jel ovo moguće?
Jedan od najgorih portova ikad!

Bluehole najgori developeri ikad. I onda im dajte pare za early access govna

Za par dana igra izlazi iz early accessa i svi koji su davali pare dali su za onu verziju sa ljeve strane videa.Ovo desno me ne zanima,samo mi je smijesno.I koliko god su nesposobni i glavni krivac za ovo rasulo na konzoli toliko je i realno bilo ocekivat.Nemere konzola natjerat battlefield kako treba a di ce ovo.Moze bolje od ovoga vjerojatno,ali nek se mane corava posla.

viper89 radi odlicno na PCu. Samo je smijesno vidjet PC igru na konzoli. Kakvi su tek ostali devovi koji stvore probleme sa konzole na PC? Kako to mozes sjebat? Rockstar, rocksteady, from software...

Baš zato mi je još veća misterija kad port sa konzole ne ispadne dobro na PCu.
Donekle i razumijem pokušaj konzole da dostigne level PCa, normalno da to neće izgledati ni 60% kao što to samo PC može iznijeti, i nema zamjerke. Ispoliraj koliko može do te mjere da bude barem fluidno i igrivo ako ne na oko lijepo, šuti i zadovolji se.
Ali ako imaš svu moguću raskoš PCa i njegovih tehničkih mogućnosti za unaprijeđenje i ti napraviš jedan sranje Port koji izgleda smiješno, to je onda da si pocijepaš diplomu programerstva i odeš bit Admin na Ributu.

To je čista ekonomija. PC verzije multiplatformskih igara najčešće se prodaju manje nego na konzolama. S druge strane, ta ista PC verzija zahtijeva i trud zbog ogromnog broja mogućih kombinacija hardvera koji će igru pokretati, ali ponajprije zahtijeva vremenski zahtjevan tretman prilagodbe i optimizacije, kao što je uostalom i slučaj s verzijama za konzole. Ako proizvođač ne stigne posvetiti vrijeme (i posljedično novac) PC verziji, na kraju dobiješ hardverski zahtjevnu i moguće nestabilnu igru. Iz tog razloga nije iznenađenje da imamo slučaj ispolirane igru na konzoli i potencijalnog bugfesta i hardverskog gladoša na PC-u. Kao što je recimo bio Arkham Knight na PC-u.

A ovo u slučaju PUBG je čisti primjer "prvi mačići se bacaju u vodu". Programeri ovog studija očito nemaju dovoljno iskustva i prvo su krenuli s modanjem. Ideja ove igre je ono što je izazvalo hype (makar ni to nije samo po sebi originalno i preuzeli su koncept Hunger Gamesa, samo su u tome bili prvi koji su to komercijalno uspjeli), ne tehnička podloga koja je očito na razini indie igre, uz paradoksalno pokretač koji je ponajprije namijenjen AAA studijima. S obzirom da igru smatraju "servisom", ovo možda i ima potencijal da jednog dana postane tehnički adekvatna igra.

Uvijek ce netko preuzeti neciji koncept. Ovo je drugacije iz razloga sto nije preuzeto iz neke druge igre, jer je zapocelo sve kao mod.

3 ujutro.Upravo smo zavrsili igranje na test serverima verziju 1.0 i ono sta nas ceka na launchu.Mogu samo reci da cu launch docekat sa osmijehom jer se ovo sada moze vec nazvat ozbiljnom igrom.Pocevsi od Main menua,perfomsnse i citavog faceliftinga.Mapa također predivna.Animacije ispeglane,fizika dorađena.Graficki solidno iako se vide preinake i malo djeluje downgrejdano.Uzeli smo piletinu i drugo mjesto.Nemoze se nista mjerit sa rundom i napetim gameplayom kojeg smo imali u borbi za piletinu.5min nakon runde ruke i koljena su mi se tresla dok se nisam smirio.Samo da ovako ostane i ulupat ce se tu 1000sati

Što je bilo za prvo mjesto? Gajba piva/pečeno prase?

Mislim da krece suradnja s Nvidiom. Poceo je marketing, gtx 1060 za 1080@60

Citam malo da je finalna verzija lijepo ispeglana i optimizirana.

Na Gtx1060 ne pada ispod 80fps-a a vecim djelom siba na 100

Malo vam je glupavo to ruganje Xboxu. Realno, igra bi mogla ići na 1080p@60 na Xboxu, PS4 i prosječnim konfiguracijama s full detaljima. Na Pro i X bez pola frke u 4K@60.

S druge strane, potpuno nesposoban dev je sasvim druga priča.

Realno be bi moglo na 60. Ni u snovima. Dodali su fiziku u zavrsnoj verziji.. Cpu boxa i plejke ne moze to odradit. Pogotovo s obzirom na broj igraca i velicinu mape.

Weky moj obicne konzole ne drze Battlefield na 60fps-a sa 64 igraca.Ovdje je 100 igraca i 5 Bf mapa u jednoj.A niko se nije rugao xboxu nego sarkasticno bas njima developerima koji su pohlepno zurili izbacit igru za konzolu a jos nije ni Pc izasao iz early accessa

Ubacili su replay mod!! Znaci rundu od 30ak min na kraju mozes odgledat sa free camerom.Kako sam sretan!!! Bit ce videa i montaza za svaku piletinu!

Evo ga probni video od kolege.Sinoc su pobjedili.Igra iz ove perspektive izgleda ko strategija a to i jest kad se igra.

http://youtu.be/K0n1BfMiVB4