gusterko Kako prekinuti pretplatu preko preko pleyke jer nigdje ne vidim opciju a kad odem na svoj account preko kompa piše mi da uopće nisam dovršio proces registracije što naravno nije istina
ps3dog dali je moguce gledat usa netflix ?znam da je netflix bio prokuzio unblock,,,jel postoji kakav nacin ?hvala
ps3dog dali je moguce gledat usa netflix ?znam da je netflix bio prokuzio unblock,,,jel postoji kakav nacin ?hvalaZar nitko?
Fenix Moguce je, ali preko VPN-a sto je nesto skuplja kombinacija. Otprilike bi ga placao kao i Netflix pretplatu.
thedreadwolf dali je moguce gledat usa netflix ?znam da je netflix bio prokuzio unblock,,,jel postoji kakav nacin ?hvalaZar nitko?radi unblock, eto ja ga upravo koristim. jedino mi ne radi uk i kanada prek unblocka
ps3dog dali je moguce gledat usa netflix ?znam da je netflix bio prokuzio unblock,,,jel postoji kakav nacin ?hvalaZar nitko?radi unblock, eto ja ga upravo koristim. jedino mi ne radi uk i kanada prek unblockaznaci usa ti radi ? 100 %
thedreadwolf dali je moguce gledat usa netflix ?znam da je netflix bio prokuzio unblock,,,jel postoji kakav nacin ?hvalaZar nitko?radi unblock, eto ja ga upravo koristim. jedino mi ne radi uk i kanada prek unblockaznaci usa ti radi ? 100 %meni radi ,uzmi trial pa probaj. Ak nece resetaj komp i probaj ponovni ili probaj preko unlocator.com ili getflixa