Fenix Sljedeci ovaj tutorial mozete gledati prvih mjesec dana Netflix totalno besplatno! Za nastavak pretplate vam je potreban samo Paypal racun.1. Na www.unblock-us.com se registrirati i dobiti cete 7 dana navedenog servisa besplatno2. Po registraciji odaberete koji OS koristite na PC-u te skinete softver za njega. Skinuti ce se mali programcic koji ce sam promjeniti vasu DNS adresu na PC-u3. Odite na pocetnu stranicu unblock-us, tu cete pronaci Netflix Region Picker te odaberite zemlju Kanadu4. Idete na www.netflix.com, kliknete na Start Your Free Month. Registrirate se te vas registracija odvede na Paypal gdje cete napraviti napraviti mjesecnu pretplatu te s tim ostvarujete svoj besplatni mjesec koristenja5. Vratite se na na pocetnu stranicu unblock-us te pod Netflix Region Picker odaberite USA6. Na vasoj konzoli napravite US account te pratite ove jednostavne upute7. Skinete Netflix app s storea, ulogirate se i gledate.Ako nakon besplatnih mjesec vise ne zelite placati Netflix, otidjite na Paypal i samo prekinite pretplatu. Prvih mj dana nece uzeti ni centa!OD NEDAVNO US NETFLIX VIŠE NIJE MOGUĆE GLEDATI NA OVAJ NAČIN - Moguće je jedino preko VPN-a.
CroZac_Drake Kolko treba dobar internet za gledanje Netflixa? Mogu li se staviti titlovi na serije/filmove? Engleski naravno.Ne može nikako bez PayPal-a? + ako znaš, neda mi se gledat Koliko dođe mjesečna pretplata?Odična tema BTW.
Fenix Ja kod svojih imam internet kao i ti, negdje oko 1mbit i vrti se solidno. Bez ikakvog ucitavanja i zastajkivanja na nekih 560p. Dok sam imao 2mbit islo je od 720p do 1080p.Titlova engleskih ima na svakoj emisiji. A cijena je 8$ + 5$ za Unblock US. Ako ti se da zezati s trazenjem dobrog besplatnog proxy-a, vjerojatno moze i bez toga.
someone Da ovakav nekakav servis dođe kod nas,bez pol frke bi plaćao. Gledaš kaj god hoćeš,kad god hoćeš.
Icek Samo ima mali problem, naime odbija priznat PayPal registriran u HR i traži US ili UK registriran PayPal, zavisno koju državu upiknem za Netflix. Probao prije, nikako proći PayPal pa digao ruke.
chaosballad Samo ima mali problem, naime odbija priznat PayPal registriran u HR i traži US ili UK registriran PayPal, zavisno koju državu upiknem za Netflix. Probao prije, nikako proći PayPal pa digao ruke.Trebaš se registrirati na kanadskom netflixu, onda ti prihvati PayPal iz Hrvatske. Meni je uspjelo sve, samo što na kraju nisam uspio pokrenuti na cetvorci
Fenix Samo ima mali problem, naime odbija priznat PayPal registriran u HR i traži US ili UK registriran PayPal, zavisno koju državu upiknem za Netflix. Probao prije, nikako proći PayPal pa digao ruke.Da si pratio upute nebi se sramotio po forumu Sent from Tapatalk.
CroZac_Drake Napravio si Netflix and shit is good. Odličan UI, brdo serija i filmova... samo sat vremena sam gledao u meni da odlučim šta ću gledat. Preko PS4 nema nikakve zayebancije, samo upalim plejku i tjt. Jedino mi slika nije ništa posebno s obzirom na internet brzinu, ali vrti kojih 480p čini mi se ( ne znam jel se može provjerit di ) što je meni ok s obzirom da u toj kvaliteti serije i skidam. Mislim da ću si napravit i pravu pretplatu kad mi istekne ovaj besplatni mjesec zato jer ovo je predobro. Uostalom nije ni tako skupo za ono što se dobije. #netflixandchill
Fenix Slazem se u svemu, Netflix je odlican. Ponekad idem da cu pogledat nesto, pa se izgubim u svim tim menijima, ne mogu odlucit sto cu gledat i tako mi projde vrijeme Sto se tice rezolucije, stisnes options cini mi se.
Tzereen thanks na svemuprobat cu to napravit domada napokon ustedim na disk prostoru, narocito ako cu kupovat lap neki, jer mi pc umirebtw, jel netflix pamti ako sam stao na par serija, di sam stao, ili stalno isponova?
Fenix thanks na svemuprobat cu to napravit domada napokon ustedim na disk prostoru, narocito ako cu kupovat lap neki, jer mi pc umirebtw, jel netflix pamti ako sam stao na par serija, di sam stao, ili stalno isponova?Sve pamti. Samo nastavis dalje gdje si stao.Kolika je mjesečna pretplata na Netflix?8$
CroZac_Drake Fenix Jedno pitanje. Svaki dan moram otić na unblock-us i jednom potvrdit novu IP adresu. Pretpostavljam da to tako mora bit zato jer mu dodjeljuje novu IP adresu svaki dan? Nije problem, doslovno su dva klika, ali bolje da pitam.
CroZac_Drake Kako prekinut pretplatu preko PayPal-a? Ne vidim nigdje opciju. Isteklo mi je onih mjesec dana, a trenutno ne koristim Netflix jer sam opet počeo malo jače gledat filmove pa se bojim da idući put kad prebacim pare na karticu će mi povuć novce za u ovom slučaju 10. mjesec iako nisam koristio uslugu.
Fenix Mozes na Netflixovim stranicama, a mozes i na Paypalovim.Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk