bucho Hvala ljudi, dizajnerski je mozda moglo i bolje al bitno je da je pregledno :)Sada treba lagano samo jos napraviti popis popis konzola trenutne generacije, gdje mislim da jedino 2DS/3DS ima malo duzi popis.
bucho Dok zavrsim Inkviziciju taman mogu birati izmedu Witchera ili Final Fantasy X/X2 za PS4. A dok zavrsim te dvije taman izade Persona 5. Super godina!Makar se nekak najvise veselim ipak ovom>https://www.youtube.com/watch?v=mJ8KU3XPfhk
Chaky Dok zavrsim Inkviziciju taman mogu birati izmedu Witchera ili Final Fantasy X/X2 za PS4.Ja dok zavrsim DAI, W3, FF X/X2 ce izaci PS5 (mislim na konzolu, ne Personu 5)
bucho Ha ha ha. Imas praf. Ja mogu odvojiti negdje 1h dnevno. To mi je max. Recimo DAI ima oko 130h igre, sto znaci da cu ju ja zavrsiti za 130 dana i tako svaku igru.
Icek Za PS3 samo da od NIS America igre staviš imaš jedan cijeli plakat. Štancaju igre ko blesavi. Plus još za Vitu, i tamo ih ima tona.
kabegami Vidim da je Tactics Ogre spomenut na PS1, ali buduci da se radi o remakeu za PSP mislim da bi ga se i ondje trebalo uvrstiti.Btw, svaka cast na trudu, tema stvarno super izgleda. :)
dormin Izgleda da cemo dobit novu Wild Arms igru. Sljedece godine je dvadeseta godisnjica serijala.Original je izasao na PlayStationu a zadnja Wild Arms igra na PSPu 2007.Sony se nedavno sastao sa kreatorima serijala, oni su prosle godine izjavili da rade na tome da serijal nastavi dalje.Ako je slutiti po izjavama vrlo je izgledno da cemo dobiti novu Wild Arms igru.Treba dodat da ce ove godine na PS4 preko PS2 emulacije doc i treci nastavak Wild Armsa.Mislim da i kroz taj potez mozemo zakljucit na pripremaju teren za nesto.