renda Nisu svi recenzenti fakeri, ali vecina na zalost je

Nisu svi gameri fakeri, ali većina nažalost je. Eto. I ja sam rekao obrnuto.

O cemu pricamo, kak da ja sad vjerujem takvoj recenziji? Jel to gamer ili lik radi svoj POSAO prek one stvari??

Osim što kao recenzent nemaš često privilegiju platinirati igru, za igru za koju je i sam developer rekao da ne traje dugo, 12h je i više nego dovoljno da si sposoban komentirati tehničku stranu igre, mehanike igre, svijet igre, likove igre, treba i računati da netko tko to radi kao posao je s razlogom tamo gdje jest. Zna pisati tekstove, zna postaviti dobre teze i zna ih argumentirati. To nije netko tko je jučer ušao s ulice i odjednom je na Meti.

Metu placas ako nisi znal, ne udjes magicno tam jer imas dobre rece, ali vidim da se ne kuzimo, za igru koja traje 40 sati sa main storyem i side questovima nemres rushati kroz main story jer “car” dobre open world igre lezi i u dobrim sidequestovima koji produbljuju pricu primjerice, s time da su review codove dobili 05.05. znaci 20 dana prije, mislim da se moglo odigrati vise od toga, mene osobno u recenziji ne zanima tehnicka strana(osim ako je u takvom stanju da je neigrivo), a i posto igram igru, ne slazem se sa tim argumentima tih profesionalaca jer nisu realni, a mozda i ja nisam realan, ali vidim da se gamerima( koji nisu recenzenti) svidja

prayer pa rekao je približno 4K.

Osim toga, postoji 4K (3840) i DCI 4K (4096).

Tzereen Znam što je rekao ali 4K je samo naziv na kraju a ne i rezolucija ako ćemo biti službeni. Istu stvar je nazvati 1920x1080 2K kad je zapravo Full HD - 2K bi u ovom slučaju bila 2048x1024 🙂

Možeš filozofirat do sutra, al s time ćeš samo postić to da ćeš imat krive informacije i to ćeš prenjet drugima.
      Ako imamo standard nazivlja, onda bi ga se trebalo držati jer će u suprotnom u budućnosti biti problema sa novim nazivljima i tehnologijama.

Fico 12h je i više nego dovoljno da si sposoban komentirati tehničku stranu igre, mehanike igre, svijet igre, likove igre

Ako igra traje ukupno 13 sati, možda jesi, za igru od 50 je to isto kao da ideš recenzirat film nakon prvih 20 minuta. To šta je danas bitnije da imaš recenziju prvi nego da si igru stvarno odigrao i da znaš o čemu pričaš je razlog da ljudi ne uzimaju recenzente ozbiljno.

Postovi su prebačeni u odgovarajuću temu

wooddiebone

Nema filozofije, zapetljao si se u vlastiti mrežu. 1920x1080 nije 2K a i sam si link stavio da je 2048x1024 kad ćemo već biti službeni. Komercijalni naziv 1920x1080 je Full HD. Moja greška je očito što QHD nazivam 2K iako je tehnički točno ono što si napisao da je 2.5K

Tzereen nemamo svi para uzet svaku igru koja nas zanima i donjet svoj sud. Naravno da neću vjerovat tuđim recenzijama i bazirat mišljenje na osnovu toga. Ali mogu saslušat youtube recenziju ili pročitat tvoju, odmaknut dojam iz nje i poslušat sve elemente o kojima pričaš i donjet zaključak je li ta igra meni potencijalno zanimljiva ili ne.

Dobro, i ja znam škicnut mišljenja i dojmove, najviše ovdje na portalu, ali stvarno rijetko idem u YT vode i da si tamo spoilam bilo kak nešto što me zanima. Ne govorim ovdje o neimanju para i uzimanju svega redom samo da probaš, nego govorim o tome da pikiram/pikiramo igru koja te zanima, skombiniraš po potrebi trailerima, videima, ponekim reviewom ako baš želiš, i doneseš presudu. Kud si odmah uletio sa tom spikom za pare, ti koji uzimaš collectore za svaku igru? 🙂 Osjećam se napadnuto Tze, morat ćeš se nekak iskupit sad.

Svi ti youtuberi su super kad su mali, kad krenu dobivat igre i postanu veliki, stvar ode u qurac. Zato me jednostavno to ne zanima, a ono što žarko želim igrat ću si uvijek priuštit, a s preprodajom pređenih naslova za druge nam se svima šire te mogućnosti. Osim naravno, ako ste zapeli u digitalnom problemu današnjice (a i to se da preprodat). Jeble te pare, para ionak nema.

prayer

Jel ti misliš da ja tebi nešto pokušavam dokazat?
            Boli me briga kak ti to zoveš. Ja sam ti rekao što je ispravno, a ti to ili prihvati ili nemoj.

Ne kužim od kad je problem naučit nešto novo.
            Jel tolko teško prebacit se na ispravno QHD umjesto da koristiš neispravno 2K?

wooddiebone Nije uopće problem jer si u pravu za QHD da nije 2K već 2.5K. No gdje nisi u pravu jest da je 1920x1080 2K jer prema ovome što si napisao 2K je pravilno 2048x1024, to je cijela poanta ovoga što sam gore pisao kad već idemo po pravilima.

4K isto nije 4000 rezolucija nego 3840

DCI 4K je 4096x2160
              DCI 2K je 2048x1080

4K je 3840x2160
              2K je 1920x1080

Rezolucija je ista.
              Samo DCI nije 16:9 nego 1.9:1

Znači nativna rezolucija za 2K sadržaj je 1080p.
              Therfore 1080p displej je 2K displej.

Decki ajde u temu za ovakva sranja

foggy ne napadam te. Bar ne zbog ovog. Napadam te zbog ocjene za Tsushimu! ♥️😂

Samo kažem, nije nikakav grijeh ni problem poslušati YouTube recu. Već imamo dovoljno iskustva da sami iz nje izvučemo ono što je neutralno rečeno i vidimo je li materijal za nas ili ne.

Ta Tsushima me jos boli

Biomutant > Tsushima 😃
              I dalje ne vjerujem koji je to repetativni drlog od igre, uz ponajgori side content i priču koji sam igrao od prvih open-world igara, smor.

Znači, SkillUp me kupio još davno s recenzijom Automate od preko 50 minuta. Što je sve rekao i kako je rekao mi je pokazalo kako čovjek igra. I znam da se često mogu složiti s njim.

Minuse koje je nabrojao kod Biomutanta znače da nema šanse da je taj mali dlakavac bolji od Tsushime. Ti si ju, kaj je najbolje, jako dobro opisao tekstom u recenziji, a sve ovo posle je inat nama koji je branimo. Da se tvoj sami tekst prebaci u ocjenu, bilo bi 80+/100. Ali zaključnu ocjenu si onda baš spustio previše.

Poanta je da mogu prepoznati što SkillUp i AcG govore i iz toga dosta točno zaključiti je li neka igra za mene ili nije.