Uglavnom, cura i ja otkrili čari couch co-op gejmanja
Instalirao nešto od LEGO_ubaci neku poznatu franšizu i bilo nam je to prilično zabavno iskustvo. Pa ne znam, budući da sam lijen guglati na široko, ima netko možda još kakve preporuke?
Namjerno stavljam u naziv teme "co-op" budući da ima nešto "zabavnije" (barem meni) u kooperativnom od kompetitivnog pristupa, iako ne mora tema biti nužno takve orijentacije.
Znam da dolazi ona igra gdje dvojica likova bježe iz zatvora i to svakako planiram nabaviti.
Inače ne znam zašto sam takav oblik gejmanja potpuno zapostavio. Najbolja gejmerska sjećanja iz mladosti su upravo vezana uz igre gdje bi frend i ja igrali nešto skupa, kao npr na SNES-u oni tenkovi.
Couch co-op igre
Meni osobno su rulali Fighting Force i Crash Bash. Dušu dali za co op.
ona a way out.
"it's gonna be the best game ever, im so excited, even my brother is in the game."
xD
Borderlands, Diablo, Mario, Yoshi, Donkey Kong...
Na trenutnoj generaciji su dosadašnji CoD-ovi imali odlično implementiran splitscreen co-op (a može se i online multiplayer igrati). Svako se može ulogirati sa svojim online profilom i napredovati na njemu, sudjelovati na leaderboardima, otključavati trofeje, itd.
Vec duze planiram nabavit Divinity da odigram sa prijateljom, ali nikako da uskladimo obaveze pa je jos na cekanju.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Resident Evil 5 i 6 su tupasti ali zabavni za co-op. RE Revelations 2 je isto oke.
Lovers in a Dangerous Space Time je odličan učetvero. Rocket League je uvik najs. Overcooked! je zabavan. Tetris je ko-op klasik.
Pogledaj šta ti paše po platformama na https://www.co-optimus.com/games.php?type=couch
Samo Snow Bros, kume.
https://www.youtube.com/watch?v=-R06EqmVz4w
Za mene su Nintendove igre kraljevi današnjeg couch co-op-a i amen. Uvijek sam se sa burazom ludo zabavio igrajući SM3DW, NSMB, Donkey Kong, Mario Kart, F-Zero...
Da ne spominjem tabačine poput Tekkena, Soul Calibur i Dead or Alive...
Također savjetujem Salt&Sanctuary, vjerovatno da sam igrao sam ne bi mi bio nešto, ali u dvoje je bilo ekstra. Rayman Legends naravno također. Klasici stari poput Metal Sluga su uvijek u opticaju...
Eh da, ako namjestite i hackom Portal kao splitscreen i on je vrh
Uglavnom uvijek sam za kad je couch co-op u pitanju, ali online, a pogotovo sa strancima mi je užas.
Vecina Twin Stick Shootera ima Co-Op.
TowerFall Ascension ima co-op i vecini prode ispod radara.
Uglavnom, cura i ja otkrili čari couch co-op gejmanjaAlienation na PS4 je jako zabavan u dvoje.
Instalirao nešto od LEGO_ubaci neku poznatu franšizu i bilo nam je to prilično zabavno iskustvo. Pa ne znam, budući da sam lijen guglati na široko, ima netko možda još kakve preporuke?
Namjerno stavljam u naziv teme "co-op" budući da ima nešto "zabavnije" (barem meni) u kooperativnom od kompetitivnog pristupa, iako ne mora tema biti nužno takve orijentacije.
Znam da dolazi ona igra gdje dvojica likova bježe iz zatvora i to svakako planiram nabaviti.
Inače ne znam zašto sam takav oblik gejmanja potpuno zapostavio. Najbolja gejmerska sjećanja iz mladosti su upravo vezana uz igre gdje bi frend i ja igrali nešto skupa, kao npr na SNES-u oni tenkovi.
Zna biti nezgodno kad svako vuče na svoju stranu jednog ekrana,no ako je duo uigran,onda predpostavljam sve 5.
Osobna preporuka Rayman Origins & Legends. S strane fighting žarna SFxT (Tag play).
Saints Row
Igrao sam sa ženom možda prije oko godinu dana originalni Overcooked na PS4 i došli smo do zadnjeg levela koji nismo mogli proći pa smo se posvađali i nismo više igrali. Krenuli nedavno ponovno igrati, ali kroz onaj pack All you can eat koji ima jedinicu, dvojku i valjda DLC-ove.
E sad, sjećam se da je u jedinici zadnji level bio užasno težak i da nikako nismo mogli proći, a u ovom All you can eat smo ga iz prve prošli dok smo još gledali kako i što pa mi ništa nije jasno, jesu li olakšali, je li neki bug.. je li itko možda imao slično iskustvo s ovom igrom?
- Uređivano
Odigrao sam sa curom It takes two. Genijalna igra, za svaku preporuku.
Ostalo kaj smo igrali da nam se svidjelo:
A way out
Cuphead
Portal 2
Overcooked 2
Borderlands 2/3
Mario kart
Ako se još nečeg sjetim dodam na listu.
Imam Overcooked 2 i prestala sam ga igrati jer smo dečko i ja zapeli već negdje na 3. ili 4. svijetu. Šteta, jer igra je zabavna, ali meni osobno preteška. Imam osjećaj kao da ju treba igrati u četvero, a ne u dvoje. Početni leveli budu lagani, kao što i priliči jednoj casual / party igri, ali vrlo brzo težina ode u nebesa.
Žena i mala igraju It takes two, a ja sa djecom rayman legends.
Dok spužva bob ili kako već ne možeš u dvoje normalne misije već igraš nešto zasebno.
Od vožnji igramo i garfield karting. U planu je i nickelodeon kart racers 2 grand kad bude na akciji nekoj. Sad je "samo" 300 kn na ps store HR
- Uređivano
Brijac Jel zadnji level onaj gdje moraš hraniti ogroman zločesti luk?