Uvijek me stegne u prsima kad se sjetim toga.Ljeto 2011 koje je trajalo predugo.Svoj rođendan 11.9. sam proveo na plazi kupajuci se..i onda taman u vrijeme bete dosla bura pa juzina i malo zahladilo a mi trcali kod tebe da vidimo Operation Metro mapu. Bas to sta kazes,krene runda a vecina igraca gleda u pod ili oko sebe i divi se grafici cudu od frostbitea 2!

Kako bi bilo dobro da ih fail sa BfV natjera na produkciju remastera ovog remek djela

Bf3 je ostavio sjećanja koja se ni danas ne zaboravljaju, još se sjećam nekih partija... čudo od igre je bila u svoje vrijeme.

Bf3 je ostavio sjećanja koja se ni danas ne zaboravljaju, još se sjećam nekih partija... čudo od igre je bila u svoje vrijeme.
potpis

Istina..svasta u zivotu pamtim i imam daleka sjecanja ali da su mi neke multiplayer partije ostale u glavi i da kad zatvorim oci mogu se prisjetit tocno kretnji kuda sam isao i pucao to mi nije jasno

Ovako ponekad ja izgledam samo ne u obliku PTSPa nego u obliku nostalgije

http://youtu.be/xviQSGoqJk8

godina kasnije
7 mjeseci kasnije

Malo nostalgije od JackFragsa koji se vraća nazad u BF3 dane

Zadnji dobar Battlefield.
Fakat je bio dobar.

2 godine kasnije
2 godine kasnije