Uvijek me stegne u prsima kad se sjetim toga.Ljeto 2011 koje je trajalo predugo.Svoj rođendan 11.9. sam proveo na plazi kupajuci se..i onda taman u vrijeme bete dosla bura pa juzina i malo zahladilo a mi trcali kod tebe da vidimo Operation Metro mapu. Bas to sta kazes,krene runda a vecina igraca gleda u pod ili oko sebe i divi se grafici cudu od frostbitea 2!
Kako bi bilo dobro da ih fail sa BfV natjera na produkciju remastera ovog remek djela
Battlefield 3 & 4
Bf3 je ostavio sjećanja koja se ni danas ne zaboravljaju, još se sjećam nekih partija... čudo od igre je bila u svoje vrijeme.
Bf3 je ostavio sjećanja koja se ni danas ne zaboravljaju, još se sjećam nekih partija... čudo od igre je bila u svoje vrijeme.potpis
Bf3 je ostavio sjećanja koja se ni danas ne zaboravljaju, još se sjećam nekih partija... čudo od igre je bila u svoje vrijeme.Istina..svasta u zivotu pamtim i imam daleka sjecanja ali da su mi neke multiplayer partije ostale u glavi i da kad zatvorim oci mogu se prisjetit tocno kretnji kuda sam isao i pucao to mi nije jasno
Ovako ponekad ja izgledam samo ne u obliku PTSPa nego u obliku nostalgije
http://youtu.be/xviQSGoqJk8
7 mjeseci kasnije
- Uređivano
Malo nostalgije od JackFragsa koji se vraća nazad u BF3 dane
Treba to rimejkati!
Zadnji dobar Battlefield.
Fakat je bio dobar.
2 godine kasnije
Ova je bila jedna od najboljih Battlefield igara
2 godine kasnije
Battlefield 4 Playstation akcija 1€