Teško je Gordon mogao pobijedit kad je LaVine za svoje prvo zakucavanje, koje je izveo i prošle godine, dobio čistih 50. Vjerojatno suci nisu očekivali da će Gordon tako rasturit. Šteta, bio je bolji od LaVina u barem 3 zakucavanja.
Sve u svemu, fantastična zakucavanja, a ne treba zaboravit ni kako nijedno zakucavanje nije ponovljeno. Sve su uspijevali iz prve :
NBA
Ovaj vikend All-Star. Westrbrook MVP inb4!Ali inace nista posebno AllStar utakmica, cista zajebancija je bila.
Da bas nista posebno.previse se trica pucala a malo zakucavanja i akcija po meni
https://www.instagram.com/p/BB6GT7bvPxz/
Just tried to get courtside seats to #Kobes Last home game #smdh #SOLDOUT.....But yall know I keeps a backup plan.....as I look at the end of the lakers bench AND realize what #hibbert #metta @swaggyp1 been doing all season #WatchingKobesLastSeason in those NICE #CourtsideSeats....Buss you gotta let me be down..give ya boy a #10day from (april 3rd-13th) ill pay for the seat...I dont want the seat #metta sits in...that shit so far in the corner,I thought that nigga was security last time he wore all blk #NOTHX.....dont sit me next to #nick or #hibbert they #downsyndrome looks like its catchable,NOT paying top dolla to catch what them two #nighas look like they got #NOTHX hahahaha Just as long as im on the left side of that bighead nigha #sacre NO offence bra I wanna see the #Mamba not a life size #bottlehead version of #Mrclean AND far away from #byronscott as possible...the way he coaches,hes liable put anyone in whos sitting next to him (jack nickelson #batman go get and u guard's) hahahaha ..can somebody let me know who I can contact for My request demands hahahahaha
Placem
bogdanovic opet odlican sa 16 koseva i tricama 4/5.u zadnje vrijeme i on i hezonja odlicno igraju.joj zasto vise ne prenose te utakmice nego svaki tjedan jednu
Hezonji se dosta i minutaža popravila. Sve više mu Skilles daje prilike, a bome uzima u nekim tekmama i dosta šuteva. Ne znam jel to stvar dogovora ili ga boli tuki i rokne kad vidi priliku
Al je Portland razvalio Golden State. Lillard po meni dosta podcijenjen igrač.
Dobra tekma.
https://youtu.be/-z01xJkfy6o
Rekordna 50 pobjeda,jedan rekord su srusili sad idu dalje.stvarno nevjerovatno sto ljudi rade
Koji rekord su srusili?
Sto se tice rekorda Bullsa, nadam se da ih nece srusit. GSW mi je bas antipaticna momcad.
Pa najbrze su stigli do 50-e pobjede.to je rekord bullsa iz 95/96
Pa dobro nije ni meni da su nesto dragi ali eto.ja volim ekipe celticsi,bullsi,orlando,lakersi i tako te
Kako ti mogu bit antipatični??
Pa najbolji igrači su njihovi od prvog dana, nisu kupili momčad kao neke ekipe. Sve odlični izbori na draftu (i to s ne baš dobrih pozicija za draft pick) i dobre kupovine free agent igrača. Iznimka je Iguodala koji je došao u zamjeni. Uzeli su Boguta kad ga više ni Bucksi nakon one dvije teške ozljede nisu htjeli.
A rezultatima stvarno treba skinut kapu.
Meni su baš ekstra ekipa i obožavam ih pogledat 8)
Ne, jednostavno ih ne volim. Za Pistonse oduvijek navijam i ove godine cak i solidno igraju mozda i uhvate playoff. Inace s Istoka mi Chicago i Toronto mozda najdrazi od ovih koji ce sigurno vidjet playoff makar mislim da nemaju sanse protiv Kinga i drustva. A sa Zapada mi najdrazi Oklahoma zasigurno (volim Duranta, ali obozavam Westrbrooka, kakav je to atleta) i Houston (zbog Hardena). I Portland i Sacramento imaju jako pristojnu ekipu.
Ne, jednostavno ih ne volim. Za Pistonse oduvijek navijam i ove godine cak i solidno igraju mozda i uhvate playoff. Inace s Istoka mi Chicago i Toronto mozda najdrazi od ovih koji ce sigurno vidjet playoff makar mislim da nemaju sanse protiv Kinga i drustva. A sa Zapada mi najdrazi Oklahoma zasigurno (volim Duranta, ali obozavam Westrbrooka, kakav je to atleta) i Houston (zbog Hardena). I Portland i Sacramento imaju jako pristojnu ekipu.Ne razumijem kako možeš voliti Hardena,igra mu se vrti oko iznudjivanja jeftinih faulova i pucanja minimalno 10 bacanja po utakmici.Najlošiji je obrambeni igrač u čitavoj ligi. https://youtu.be/KMKavKEKX2Q?t=1 Tako nabija statistike i onda nestane u playoffu jer se pocnu igrati ozbiljne obrane.
Što se tiče Duranta i Oklahome oni naslov neće vidjeti.Spursi,Clippersi,Warriorsi,a pogotovo Cavsi su bolji od njih.Durant nakon ove sezone odlazi u Warriorse ili Wizardse.Nadam se u Warriorse.
To se slazem, on podhitno mora poboljsati obranu, ali mora se zato priznat da je na suprotnoj strani terena puno bolji, makar ove sezone ne igra na razini proslogodisnje.
Westbrook i Durant su medju TOP 5 igraca lige, ali tamo se previse oslanjaju na njihov talent i mislim da zbog toga mozda i nece osvojit. A imaju potencijala. Clippersi su mi odvratna momcad, nadam se da sto prije ispadaju. Ali uglavnom, ako Oklahoma ne moze osvojit naslov, nadam se da ce Cavsi. Nek LeBron napokon s njima osvoji toliko prizeljkivani naslov.
Moram se pridruziti cudenju s obzirom da imam potpuno suprotna razmisljanja, GSW mi je jedna od najdrazih momcadi, i to ne u bandwagon smislu da navijam za njih nego ih obozavam gledati, a pogotovo Currya gledati kako igra je poezija, nema igraca u ligi koji moze braniti covjeka koji iz potpuno neizradene akcije, prakticki sa centra moze strpati tricu, i to sa takvom ucinkovitoscu.
Hardena i opcenito Houston ne volim jer se vidi da se ne podnose i da ih potpuno boli k za rezultate, samo hoce sebi napumpati statistiku, a pogotovo Harden koji ne postoji u obrani (jer se kao ne zeli trositi, lol) i sa onim svojim iznudivanjem faulova, muka mi bude.
Jos ovako simpaticne momcadi su mi Chicago i Boston, a najvise gledam Orlando zbog Hezonje, ali je to jedna grozna momcad bez igre, a Skiles americka verzija Repese.
Mislite li da Westbrook moze cuvati Currya?
Ja se isto nadam da ce taj orlando na bolje bas zbog hezonje
Mislite li da Westbrook moze cuvati Currya?Zar netko može čuvat čovjeka koji napravi korak u protivničku polovicu i odapne iz raskoraka od table nakon 3 sekunde napada?
Ali Westbrook je lud i eksplozivan, mislim da je on valjda jedini PG koji ga moze cuvat.