Ponedjeljak 2 ujutro. To je baš ALL-STAR utakmica, dan ranije su zakucavanja i trice, a u petak rukiji i igrači s druge godine.
EDIT: Butler propusta All-Star, Gasol umjesto njega. Kakva steta, covjek je stvarno zasluzio igrat, najbolji igrac Bullsa. Ozljeda koljena je u pitanju.
Tenk ju maj frend.ovo cu gledat pod obavezno

Mario haos na Rising stars All staru radi haos, a Bojana najavili da dolazi iz BiH, fina wtf faca je bila 

https://soundcloud.com/siriusxmnba/allen-iverson-on-curry-that-light-skinned-dudei-thought-i-was-a-serial-killer-this-dude-is-unreal

Osramotili su se na najjace

Jordan zasluzeno prvi, King 3. zasluzeno, ali da je ova lista radjena za 10 godina. Jabbar je ipak trebao biti nize.

King treći, Kobe 12? Daj molim te. U nikojem svijetu.

Mario haos na Rising stars All staru radi haos, a Bojana najavili da dolazi iz BiH, fina wtf faca je bila 
Jeli ima kakva repriza te utakmice na nekom programu?
I ovo je veceras all star??

Da, danas je bas pravi All-Star.
Inace bila je zanimljiva subota. Towns iznenadjujuce dobio Thomasa u Skill Challengeu, Thompson dobio Currya u tricama, ali vrhunac su bila zakucavanja Gordona i LaVinea. Genijalni su. Makar je LaVine bio fantastican i obranio naslov, ja bih za pobjednika ipak Gordona odabrao. Ona zakucavanja s maskotom su bila perverzija.

Evo upravo gledam snimku i taman se veselim finalu trica i to napises tocno 2-3min prije finala tko je pobjedio haha
A nista od snimke hezonjinih 19 koseva i 10 skokova?

Jbg, nisi trebao citat. Ali uzivaj sad u natjecanju u zakucavanju, bilo je genijalno.
A za snimke ne znam, ja imam Sport Klub pa sam tamo gledao.

Kakva zakucavanja ja nemogu vjerovat,meni je najbolje ono gordona preko maskote.bas fenomenalna zakucavanja

King treći, Kobe 12? Daj molim te. U nikojem svijetu.
baš to..

Kakva zakucavanja ja nemogu vjerovat,meni je najbolje ono gordona preko maskote.bas fenomenalna zakucavanja
Ono kad je cijelim tijelom preletio maskotu, doslovno je sjedio u zraku, 2 i pol metra iznad zemlje, to mi je genijalno bilo.

Da to,mislim stvarno su bila zakucavanja vrhunska ali ovo s maskotom me odusevilo

Da i meni se cini da je vise zasluzio nagradu
To kad davas sakom i kapom 10-ke i onda kad treba nekoga nagraditi nemozes jer dobija istu ocjenu kao i ostali

nisam pratio uzivo, ali meni se cini da je gordon samo u zadnjoj seriji imao slabiji dunk od lavine-a koji je cijelo vrijeme dunkove izvodio na dvije tri iste fore. mislim lik ima nevidjeni skill i strasnom brzinom to obavlja ali apsolutno nista nije napravio sto nije i prosle godine.

onaj gordonov dunk gdje sjedeci leti preko maskote je najbolji koji sam u zivotu vidio, najezio sam se gledajuci. mada svi s maskotom su bili apsolutno nevjerojatni. steta, nisam strucnjak po tom pitanju ali mislim da je bolji izgubio.

Koje bestije. ))

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk