Posrali su Marija sa Game of Zonesom brutalno, ali koliko mu vidim na fejs profilu okrenuo je to na salu.
Jucer nevideni choke Hardena, Spursi bez 2 glavna igraca, i uz to jos u gostima, ih apsolutno unakazili, a James potpuno nestao. Nije ni pokusavao sutirati, samo je gubio loptu za loptom. D'Antoni potpuna suprotnost Popu, od prve tekme nije nista promijenio, ocito je mislio ako su dobro igrali prvu da ce tako biti do kraja serije. Pop se vec u drugoj tekmi prilagodio i potpuno okrenuo seriju, bas pljuskanje.
Simmons je cudo, od toga da je prije god dana placao 150 $ za testiranje u D-league do startnog mjesta u Spursima koji prolaze u finale konferencije, i uz to je odigrao vrhunski utakmicu (+/- od +32).
Protiv GSW-a im ne dajem previse sanse ali mi je svakako draze da su oni prosli a ne Rocketsi jer mi se Harden stvarno gadi za gledati, a i mislim da Spursi mogu za razliku od njih ugrabiti pobjedu-dvije.
Danas bi trebala biti jos jedna vrhunska tekma, pitanje je hoce li se nastaviti tradicija serije da se samo doma pobjeduje ili ce Boston zavrsiti seriju. Bojan bi se trebao pod hitno trgnuti, odigrao je od cijelog playoffa mozda 2 utakmice na pristojnoj razini, zadnju je odigrao jebeno grozno.