f_i_c_o Izašao je novi patch Update.v20180709 prije neki dan tako da bi igra sad konačno trebala biti igriva na pc-u :)
foggy Dobro da portaju neigrive verzije igre...Sramota.Kad se prisjetim suza krene, YS tako je daleko od mene...Dobra igra stvarno, tko nije igrao mora odigrat.
yakuza_stinger Pošto je sve bitno izrekao Kabegami u opširnom postu, a s njegovim mišljenjem glede igre se slažem, mogu onda napisat samo sljedeće:Namjerno okolišam i radim sporedne stvari samo da glavna radnja ne ide dalje, jer znam da se približavam kraju. A Ys VIII je takav gušt za igrati. Možda nije na razini velikana ove generacije kao što su Persona 5, Dragon Quest XI pa čak možda i Ni No Kuni 2, ali ima onaj element da me ne pušta. A to se rijetko događa kod mene. Ima PS1 JRPG feel u sebi i zbog te igre odsad gledam na Falcom pod povećalom te ću odigrati i druge njihove igre.
Miro Pročistija san skoro sve prije PS5 i sad vidin da je ovo na akciji i mislin se da joj možda nisan dao pravi šansu pa idem za 184kn kupiti i nadati se da če ovaj put biti bolje
foggy Ako ti nist ne bude valjalo, ne mozes rec da soundtrack ne valja 🙂 Inace, mene je igra tek primila kad dobijes Danu,do tad sam malo hejtao ali opet ima taj neki old school stih. Ne ocekuj grafiku nikakvu, Falcom radi najruznije igre.
foggy Jebiga, Falcom je najbliže JRPG-u što trenutno ima u ponudi. Trailsi su im jebeni ako želiš turn-based, a ovo je dobar akcijski uradak. Nisam mislio da će mi leć, ali jest i sad većinom ganjam sve njihovo što ima dostupno. Još me čeka i ona Celceta koja je nedavno dobila PS4 remaster. Imaju im igre ono nešto, kad ne možeš opisat to nešto a osjetiš ga.
Miro Au au au kako ovo lose i grezo izgleda nakon genshina tamo grafika san i preogroman svijet bez loadinga Tu grfika ps2 i ultra sitne dionice sa loadingom. Dobiti ce sansu ali...
Miro foggy Ma sve znan ali kupija san pa je proda i skinuo nedavno demo pa reko ajmo jos jedna sansa i onda uleti genshin...
Miro Bome ja ovo nemogu igrati da ga jebes... Igran malo pa dode mali i upali genshin di sve ide glatko i izgleda fantasticno pa se vratin na ovo i ajme da jedna ps4 igra ovako lose moze izgledati to mi ne ide u glavu, da nije sve u grafici ali bogami ovo ubija u oko kako lose izgleda. A koliko vidin to im je trademark usrana grafika, jebiga kod mene su sad definitivno prikrizeni za sva vrimena jer posrane igre sa mobitela bolje od ovog izgledaju. Kad izade ps7 oni ce izbacivati igre sa grafikom za ps4.
foggy Miro Je, to im je moto, što lošije izgleda to Nihon 😃 Ja sam pregrizao tu grafiku i pustio se u postolovinu njihovih naslova i ni malo mi nije žao. Mogu mi 2 pixela puzat po mapi, dok meni svira onakav neoclassic metal, a ja režem i sudjelujem u RPG-u, nemam problem. Ali sad nikad nećeš saznati što se desilo na otoku i tko je Dana 🙁
Miro foggy A jebati ga, nije primilo idemo dalje jos mrvicu neodigranog ima do ps5 i par na switchu. Ali bome nike mi ova godina ostala u sicanju da san odigra cuda od igri. Najvise mi na pamet pada Spirtifarer kao najdraza odigrana igra ove godine.
foggy Miro Nikad cuo. Pa kud žuriš, stani, uživaj, neće petica pobjeć nikud. Pa definitivno jedna od najgorih godina za RPG žanr, nisam se ni ja nešto naigrao i da mi je ostalo u sjećanju kao Persona ili DQ. Bilo je solidnih igara, ali ne baš izvanrednih.
Miro foggy Ma uzivan ja u onome sto mi se svidi a sto ne jebiga idemo dalje. Sportifarer ti je menagment igra sa fenomenalnom pricom ma ono bas me privukla i na kraju odusevila.
foggy AbelKOsMos Odlicno, bit ce super vidjet ps2 grafulju u 4K 🙂 Salu na stranu, tko nije, ovo mora odigrati, poslastica samo takva. Samo i dalje ne kuzim zast je bio potreban ovaj port, igra radi savrseno i od prvog izlaska.