Nemogu razumijet tvoj post..trudim se vec desetak minuta..
http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/7212-kolicina-prednarudzbi-za-battlefield-v-je-jadna-u-usporedbi-s-konkurencijom
Jucer pogledao video od jackfraga o marketingu, najavama i releasu od BF3.
Istina da im je cijeli marketinski plan za BF3 bio genijalan i stvarno su stvorili neviđeni hype. Sjećam se kao da je jučer bilo.
Ipak uz odlican marketing mislim da je razlog za onakav uspjeh trojke činjenica da je ono stvarno bio next-gen i veliki korak naprijed u gotovo svim segmentima. I gameplaya, prezentacije, animacija... odmah se vidjelo da će BF3 biti epic.
Što se BF5 tiče...
Uopće ne sumnjam da će igra biti dobra. Ok, meni osobno gunplay nikako nije sjeo u BF1 a to mi ne najvažnija stvar u FPS igrama ali činjenica je da igra rastura u dosta segmenata.
Problem je što ja uopće nemam osjećaj da BF5 dolazi. Marketing im je jako slab, što se igre tiče mislim da je prošlo premalo vremena od BF1 da bi se ostvario značajan napredak.
BF5 će se sigurno prodati. To je serijal koji ima svoju publiku i to će se uvijek igrati ali mislim da će teško ponoviti uspjeh trojke.
Sjećam se koji je to boom bio kada je došao prvi Modern Warfare pa kasnije BF3. Evo i uspjeh koji su postigli Siege i Overwatch.
Te igre ili su ostvarile značajan napredak u odnosu na ono što je bilo prije ili su donijele nešto novo i zanimljivo. Zato su postigle takav uspjeh.
S BF5 te stvari ne vidim. Nema onog efekta kad vidiš nešto jeb*** dobro pa te privuče.