I mene je iznenadilo kako im je mlitav marketing.
Užašan reveal trailer, i onda su na svojoj E3 konfi pokazali solidan multiplayer trailer (ali ništa na razini BF1 reveal trailera), i na Microsoft konfi opet pokazali neki bezveznjikav War Stories teaser trailer koji je samo hrpu nabacanih quick cutova. Očekivao sam da će pokazati neki gameplay demo na samoj konfi, u kojem će oni sažeto navesti promjene i selling pointe, pogotovo kad je EA-u konfa bila tak praznjikava.
Izvlače ih Youtuberi sa svojim gameplay videima, ali obični (casual) igrači to ne gledaju, za njih treba biti dobrih trailera.
A i fali mi WWII štimunga. Nije ni vrit ni mimo. Fale mi Staljingrad, Dan D, Iwo Jima i druge razvikanije bitke. Prošlo je 10 godina od kada je tržište bilo preplavljeno WWII shooterima i nebi nitko imao ništa protiv ponavljanja tih događaja u Frostbiteu 3. Već sam pisao kako bi iskrcavanje na Normandiju bilo epic u Operations modu.
Umjesto toga forsiraju tamo neku Norvešku. Kad sam vidio prve screenove nadao sam se Winter Waru.
Ako su htjeli pokazati manje poznate bojišnice, mogli su Jugoslaviju, eto. Imali smo najveći partizanski pokret u Europi, a rijetko tko zna išta o nama općenito, a kamoli o WWII. Čak imaju i partizanki.
Znam da će ove razvikanije bitke doći tek kasnije jer sa Theater of Warom žele kronološki pratiti rat od početka, ali to je onda samo dodatni argument za ugrabiti igru pol godine nakon na nekom popustu ko što se sada može BF2.