Nenad_87 - šta radiš danas?  :)
Chono7
Kući sam negdje do 19-20 h pa se idem spremati i u noćni život večeras. Ako možeš dođi. Stavit ću kavu. :)

Ma neću ti onda smetat. Maloprije sam se probudio, zbog noćnog života  :)

Nenad_87  predobro. Sad jedan dan moram The Beast spojit na taj TV

Svaki put kad ovdje vidim neki setup sjetim se da moram uzet novi TV. Svoj LG od 82 cm već imam skoro 7 godina... vrijeme je već davno prošlo za novi.

3 mjeseci kasnije

Jbt pa kaj niti jedna trgovina u HR ne moze nabaviti SCUF kontroler?

Sent from my iPhone using Tapatalk

14 dana kasnije

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14022079_901301346670005_7544945522235202834_n.jpg?oh=3d0e1ec317c363a58e01c805299125ec&oe=585BE21E

PS1 godina rodenja 1996
PS2 #fat model godina rodenja 2002 preminuo 2004 #ultra slim uskrsnuo 2004 nakon sto je #fat otisao
PS3 godina rodenja 2013
PS4 godina rodenja 2015

Hope u like it and keep the collections clean  : 

16 dana kasnije

My game paradise 
Ps4 gaming i filmovi te serije.
Sony 55" Hx750, Ps4, Media player Minix Neo x8-H plus, Av receiver Pioneer 5.1 sound

PC gaming, net i sve ostalo
PC, matična Asrock Z77 OC formula, Proc i7-3770K, 16Gb Rama, Grafa Gtx 970 Asus strix OC, 250Gb SSD, 2.5Tb HDD, Monitori LG 27" i 23", Tipkovnica Roccat ISKU, miš Roccat Kone xtd, Logitech 2.1 zvuk,  Xone wirelles joystick sa adapterom, Sony wirelles sluške, Win 10 pro

• [deleted]

Uredno, čisto i jednostavno
:

Elec sviđaju mi se ove ladice, di si to nabavio?

Uredno, čisto i jednostavno
:

Elec sviđaju mi se ove ladice, di si to nabavio?
Ne bih ti znao reci, ladice su bile u kompletu s radnim stolom koji ima vec ohoho godina. Ma namjestaj je totalno nabacan, a ladice su mi trebale zbog niskog monitora. Ovaj novi ima dobar stalak pa mi sad skoro i smetaju, makar sam svejedno mislio uzeti nesto slicno njima u buducnosti.

Meni se svidaju! Neobicne su i nekako mi pristaju uz plavu boju zida

Posteri su vrhunski, oba.

22 dana kasnije

Gaming dio.

Radni dio.

lijepo, lijepo, ali gdje je slika kolekcije, pogotovo za sistem koji mene interesira?

Yakuza_stinger misliš na ovo? Ostatak će biti uskoro, čim dovršim sobu i dođu mi još neke memorabilije...

Ček ček ček! Millenium kolekcije imaš ispod?

bemti život, svaka čast! Brijem da sam maalkice envy

A bome si povećao PS1 kolekciju, ja nažalost stao na 70 komada zbog raznoraznih razloga, al definitvno kanim nastavit prije nego cijene odu u nebo i kolekcionari počnu napadat PS1 igre masivno.

Yup, Square Millenium Collection <3 Kad sam ih vidio prvi put, zaljubio sam se. Danas mi je stigao Front Mission, još mi 4 preostaju za nabaviti. Jebada je što su Japan only i moram čekati da budu što jeftiniji, jer carina na ovo je okrutna :( Što se tiče cijene igara, savjet ti je da se pokreneš, jer su cijene u strelovitom porastu. PS1 JRPGovi su 2-3 puta skuplji napspram što su bili prije 3 godine. Čak su tijekom samo ove godine cijene porasle za 30%.

Gaming room mi je više manje gotov, što se namještaja tiče (iako još uvijek sanjarim da ću negdje iskopati mjesta za staklenu vritrinu), sad samo upotuniti preostala prazna mjesta na policama i dekoracija te napokon slijedi detaljni fotoshoot i video.

U kolekciji imam od JRPG-a zasad:

Alundra
Alundra 2
Breath Of Fire III
Breath Of Fire IV
Chrono Cross
Eternal Eyes
FF VI
FF VII
FF VIII
FF IX
Lunar 2: Eternal Blue
Monkey Hero (ako ga trpamo u taj žanr)
Parasite Eve 2 (-||-)
Persona 2: Eternal Punishment
SaGa Frontier 2
Star Ocean: The Second Story
Suikoden
TechnoMage
Vargrant Story

sad ne znam jesam li što izostavio jer iz glave nabrajam. Pa ajmo reć da sam nekih 30% pokrio Al da, nema mi druge neg se pokrenut.

@Icek Masivni rispekt za cijelu kolekciju, a pogotovo za figurice Xeno junaka i Regine <3

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk