Trudim se Sad mi stvarno vise nista netreba.Samo dobre igre i slobodno vrijeme :)
My tech paradise
slobodno vrijeme? di ima tog za kupit?
19Marksman89 Ja bi na tvom mjestu još samo kupio jednu kanalicu i unutra turnuo ove kablove od TV-a da ne stoje ovak. Ostalo super.
19Marksman89 Ja bi na tvom mjestu još samo kupio jednu kanalicu i unutra turnuo ove kablove od TV-a da ne stoje ovak. Ostalo super.Da da,to i je u planu.I HDMI mi mora doc uz rub u kanalicu
Ti si valjda jedini koji nije stavil nekaj preko tog glupog plavog led svjetla na tim zvucnicima (koji rasturaju )
Deadwalker gdje si stol nabavio? Predobar je.
@revo
E nemaš pojma koliko je iritantno to svijetlo bilo isprva, no naviknuo se već do sada. Cura doduše nije još
@Fenix
U lesnini, začudo imaju namještaja koji liči na nešto. Plejka je taman fino stala na onaj bijeli produženi dio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hehe znam, ja sam to sa izolirkom prekril
Deadwalker kakav ti je taj ormarić za TV? Kakva je kvaliteta? Jer gledam baš njega uzeti za boravak.
Ok je, dosta čvrst i stabilan, meni baš lijepo izgleda. Ne očekuj naravno puno drvo, tako nešto bi koštalo onda par soma kn. Malo je kompliciran za sastaviti radi čudnog oblika pa ako ti nije greda zbog para, preporučam uslugu sastavljanja.
Volim ja sam sastavljat namještaj, sve što sam si kupio nvo u stanu sam i sam sastavio, skroz me to opušta i zabavlja. Dakle pravac salon i kupiti ga, yaay. Btw, ako ti nije problem, bi li mogao izmjeriti gornju plogu gdje ti je TV, dužinu njenu, zanima me da li će mi TV stati na tu plohu.
Volim ja sam sastavljat namještaj, sve što sam si kupio nvo u stanu sam i sam sastavio, skroz me to opušta i zabavlja. Dakle pravac salon i kupiti ga, yaay. Btw, ako ti nije problem, bi li mogao izmjeriti gornju plogu gdje ti je TV, dužinu njenu, zanima me da li će mi TV stati na tu plohu.Evo to ti je ovo - http://www.xxxlesnina.hr/djeca-i-mladi/dodatni-namje-taj/hi-fi-komode/c12c3c3/lesnina-xxxl/hi-fi-stoli-.produkt-001752011801
Eto, imaš na linku kompletan info :)
Ne piše mjera gornje plohe na koju se stavi tv, zato i pitah Nevermind.
TV je 40" Samsung 4K LED. Playstation3, Playstation 4, Sony Pulse Wireless Headset i za forum, surfanje neki hibrid mini laptop-tablet. Ima gore Windows 10, Intelov quad core Atom, 2GB RAM-a i SSD. Uglavnom brza stvarčica.
Komp je malo stariji setup. 22" Samsung LED ( bivši monitor od 19Marksman89 ), Intelov stari Quad Core, HD6870 1GB GDDR5 ( kupio od F_i_C_O ), 4GB RAM-a i SSD.
Za neke starije igre koje sam propustio, torrente, forum itd.
Uglavnom zadovoljan sam.
Chono7
Ako za vikend budeš dolazio u selo javi se i prođi na kavu da vidiš. :)
Nenad_87 - šta radiš danas? :)