19marksman89 Evo ga moj konacni:-PCPC wireless i PS3Video 19Marksman89http://www.youtube.com/watch?v=R4tv7aWGO3Q
zontra Moram priznat da nisam primjetio ovu temu, a vrlo je zanimljiva. Eto ljudi, pokazite nam vasu oazu mira, srece i zadovoljstva. Evo moje:U drugoj sobi su PS2 i Wii no njih nazalost vise ne igram previse.Tema je spojena.
Fenix Al pazi, naljepnica u par milimetara cak ide preko ekrana. Ne mogu vjerovat da netko tako moze igrat Btw, tema postoji i spojena je.
Zero Ne prelazi, probaj zumirati. Ali da loše izgleda, to definitivno. Doduše, dobro će doći ako bude trampio kasnije, pa pokaže kako je TV očuvan, počevši od neodlijepljene naljepnice.: p
zontra A znam da je estetski goli k, ali jbg, kad stari ne da na svom TV-u da se priključe konzole A ovo sam onda napravio samo da imam negdje igrat.
themarko Nakon 6 mj odnosno 23 godišnjeg sna, soba je napokon gaming kutak!Evo da s vama podjelim radost gdje povremeno upalim plejku! :)Dakle jedno preko puta drugoga. Za uživati sada... Eh tko će sada učiti Tapatalk/M4 aqua
themarko Plejka je stara 1.5 godine već ili 2 neznam ni sam Ovdje živimo 6 mjeseci, a namještaj je 3 mjeseca... trebalo je sve biti bijelo crno zapravo ali sam se odlučio za bjielo...imam i crnu fotelju u sobi da se nabijem na tv ko pravi gamer
themarko kutija od bušilice . prepreka da pas blesavi ne bi žvakao rub od ormara i napravio mi štetu. imam takvih par po sobi prepreka Zubeki mu rastu
[deleted] Ne znam zašto izgleda nekako hladno i bez duše.Vrlo bolnički ako je to pravi izraz OK to je ta furka ali da nema kreveta izgledalo bi kao i ured , u najboljem/gorem slučaju ured od tajnice ili radna soba nekog ko radi nešto od doma pa mu TV i plejka dođu za odmoriti živce.Malo života u tu sobu, grafit sa Bujkijem u potpisu itd.ili recimo : da te ujutro pogleda kad ustaneš.Fali nešto tvoje ako me shvaćaš.Inače bijelu kombu itekako lajkam.