Evo ga moj konacni:
-PC

PC wireless i PS3

Video 19Marksman89
http://www.youtube.com/watch?v=R4tv7aWGO3Q

Koja je ono Platinum PS3 igra ispod Uncharteda?

mjesec kasnije

Moram priznat da nisam primjetio ovu temu, a vrlo je zanimljiva. Eto ljudi, pokazite nam vasu oazu mira, srece i zadovoljstva.
Evo moje:

U drugoj sobi su PS2 i Wii no njih nazalost vise ne igram previse.

Tema je spojena.

Svaku minutu koliko stoji promo naljepnica na televizoru, jedno dijete u Africi umre od gladi.

Nije mi se dalo skidat

Al pazi, naljepnica u par milimetara cak ide preko ekrana. Ne mogu vjerovat da netko tako moze igrat

Btw, tema postoji i spojena je.

Ne prelazi, probaj zumirati. Ali da loše izgleda, to definitivno. Doduše, dobro će doći ako bude trampio kasnije, pa pokaže kako je TV očuvan, počevši od neodlijepljene naljepnice.: p

Al frajer ima totalni stolception. Plejka na stolu, pored koje je stol, na kojem je televizor.

A znam da je estetski goli k, ali jbg, kad stari ne da na svom TV-u da se priključe konzole
A ovo sam onda napravio samo da imam negdje igrat.

Ne daj da te zajebavaju Filipe, voljeli bi oni imati naljepnicu na TV-u .

15 dana kasnije

Nakon 6 mj odnosno 23 godišnjeg sna, soba je napokon gaming kutak!
Evo da s vama podjelim radost gdje povremeno upalim plejku! :)
Dakle jedno preko puta drugoga. Za uživati sada... Eh tko će sada učiti

Tapatalk/M4 aqua

Trebao si bijeli PS4 uzeti za kompletan dozivljaj.

Plejka je stara 1.5 godine već ili 2 neznam ni sam 
Ovdje živimo 6 mjeseci, a namještaj je 3 mjeseca... trebalo je sve biti bijelo crno zapravo ali sam se odlučio za bjielo...
imam i crnu fotelju u sobi da se nabijem na tv ko pravi gamer 

Šta je ono dolje na podu?
Bosch bušilica? Makita štemalica?

kutija od bušilice . prepreka da pas blesavi ne bi žvakao rub od ormara i napravio mi štetu. imam takvih par po sobi prepreka Zubeki mu rastu

Ne znam zašto  izgleda nekako hladno i bez duše.Vrlo bolnički ako je to pravi izraz 
OK to je ta furka ali da nema kreveta izgledalo bi kao i ured , u najboljem/gorem slučaju ured od tajnice ili radna soba nekog ko radi nešto od doma pa mu TV i plejka dođu za odmoriti živce.
Malo života u tu sobu, grafit sa Bujkijem u potpisu itd.
ili recimo  : da te ujutro pogleda kad ustaneš.
Fali nešto tvoje ako me shvaćaš.
Inače bijelu kombu itekako lajkam.