CroZac_Drake Tema za postanje slika vaših gaming odaja ili jednostavno nekih tehnoloških čuda koja ne koristite nužno za gaming.Evo moj za početak:Nije mi se dalo sad baš uređivat prostor tako da je sad ovako, a inače je malo ljepše što se tiče svih ovih žica okolo.Imam u planu skoro nabavljat novi TV pa bi trebalo bit još ljepše. :)
chono7 Ovdje postajte slike vašeg gaming setup-a/kutka, predlažite promjene, raspravljajte o ergonomici, divite se onima koji su posvetili puno truda u opremanje prostora za nama najvažniju sporednu stvar - gejmanje! :)
chono7 Ok ja vidim samo blebetaonicu za modove i tamo ne vidim ništa slično ovoj temi, a temu koju je on navodno otvorio uopće ne vidim. Imam neka ograničenja u forumu ili?
chono7 Ok ja ću postat ovdje, pa ako već postoji ovakva tema brišite moju, jer ja tu drugu očito nevidim. Moj trenutni gaming kutak, nije puno, ali od kad sam se preselio, samo ovo sam uspio složit.
Fenix Imam neka ograničenja u forumu ili?Izgleda da sam te dobro zahebo s tvojom membergrupom, jer do sad nisi vidio skoro trecinu foruma : :