gunner Nisam siguran da cu moc bit stalno 100% unutra pa ne zelim ulazit u draft.Neka vas, imate bolji izbor igraca tako. )Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
cratos S obzirom da vidim da je deadline 11og, a to je petak, mislim da bi bilo pametno sutra to rijesiti, pitanje hocemo se tokom tjedna uopce uspjeti dogovoriti.Ali bas me cudi da nas je tako malo i ovdje i u normalnoj ligi.
gunner Ja nisam jos sastavio momcad za normalnu ligu, mogao bi sad to obavit.Ali sigurno cu igrat.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
gunner Fali mi love za moj drem team. ))Slozio, ne svidja mi se ni malo momcad lol.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
danex83 Dečki uživajte u draftu,ja sigurno preskačem...evo čitam da je navodno everton uzeo gilfija za 50mil.,ihenacho se preselio u leicesterZa sada nas ima 14,tko još nije nutra ? Cratos ,brača Mudražija
dom Daj dns navecer ,ja sutra nisam ziher dal cu moc uopce.Oluja je danas alo.Derbi je sutra alo.Mozemo sutra oko 3 ak vam pase.
blade Ljudi jos pola sata. Nema nam Klavan ?igramo mi svejedno? Cratos Dom Skellington Yovitssa FicoLegend