Ovo je globalna tema za zajebanciju i izvještaje.
FFA Fantasy Premier League 17/18 Pitanja,odgovori,rasprave..
Klavan ,nesto sam spojebo u moderiranju pa je nestao onaj tvoj post..inače tu ćemo se razgovarat a temu za prijave ćemo iskoristit samo za prijave, kad krečemo ide lokot gore. hvala na napomeni,ovo je c/p od prošlih sezona...neke su se stvari promijenile vidim..kaj ne kužiš oko transfera?imaš 1 wildcard odmah i jedan dobiješ na zimu kad bude prijelazni rok.Zar ne? e ovaj novi chip je u biti još jedan wild card?znači imamo ih 3 sad?
Kaj ćemo s kupom?oce vam bit tesko logirat se i u njega? A draft?
Sve u redu :
Da ma malo mi je nejasno to zvučalo za transfere, znam da je prvi wildcard do 19 kola, a drugi od 20 kola.
Taj Free Hit je zapravo wildcard za jedno kolo, izmjeniš kolko igrača hoćeš bez da ideš u minus, al sljedeće kolo ti se vraća ona ekipa koju si imo kolo prije korištenja free hita.
Draft može : al kup ne igram ovaj put, već sam u previše liga
Ekipa ajmo riješit taj draft. Trebali bi ga pokrenut negdje sljedeći tjedan pa da se svi usuglasimo koji smo dan slobodni i u koliko sati. I naravno tko bi sve igrao ? Ako nas je više da budu dvije lige, jer optimalan broj za draft je 8 po ligi.
Ja sam za bilo koji dan,samo da je poslje 14 sati.
Ja do petka mogu nakon 15, nakon toga kad god al cu morat preko moba pa bi volio da mozemo sutra-prekosutra to odradit. Da ne kazem da je zabavnije dok je transfer rok u điru pa ce bit jebanja majke kad se Coutinho proda a netko ga uzeo :)
Ja sam za, odgovara mi bilo kad pošto budem preko moba rješavao... Jedino je zajeb ako se budem vozio na posao/s posla!
Samo bih molio da me se spomene u komentaru kako bih dobio notifikaciju tapatalka na mobitelu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
kk, ok za sada smo troje ja, Dom, Yovitssa. Dalje?
Budem i ja. Isto tako da je nakon pola 3 - 3.
Ja cu igrati isto, pon-cet mogu tek od pola 6 na dalje (radim a polusef mi je u sobi tako da se ne gleda bas blagonaklono na tipkanje po mobu), petkom isto ko i ostali, od pol 4 na dalje.
Moram jos malo prouciti kako funkcionira, ali mislim da bi bilo najbolje sad za vikend (ako se moze vikendom) to odraditi, u vrijeme kada svima pase.
Takoder sam za, isto nakon 16-16 ako je moguce jer sam tada gotov s poslom pa taman da hladne glave to odradim/o
Ok znači zasada smo ja, Dom Yovitssa FicoLegend Cratos Skellington , sviđa mi se postava. Tražimo još dvojicu da broj bude optimalan.
Nisam još siguran za draft ,ubijaju me ove vručine i nikako da se nateram pročitat pravila
Mislim da je Klavan rekao da ce igrat draft..
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Klavan igraš? Fali nam onda još jedan
Igram : negdi popodne il navečer može
Super, ajmo još jedan :) nemojte se sramit
Aj jos jedan da sutra to odradimo
Ako se nitko ne prijavi onda nas 7 jebiga.
Danas cemo stavit ko zadnji dan za prijave jbg dovoljno dugo smo zvali, ako se niko ne javi jos peglamo mi u nedjelju? Cratos Dom Yovitssa FicoLegend Klavan Skellington ?