Valjda sam onda baš potrefio "dobrog i poštenog" poslodavca  nisam baš po Zagrebu nekaj posebno ni tražio od kad sam dao otkaz na zadnjem poslu.Sveukupno imam blizu deset godina staža od toga sam u kuhinji  proveo 4 godine i to baš u a la cart restoranima,tak da iskustvo nije problem.Mada, iskustva i učenja nikad dosta.

Dragi FFA savjetnici,dogovor je pao
Maloprije sve dogovorio za job u Dubrovniku,krećem oko utorka.Radi se o restoranu Gils na stradunu http://gils.hr/index2.php
plaća za prvi mjesec je 7000 kn stan i hrana osigurani,a kasnije ako zadovoljim na probnom roku od mjesec dana plaća ide na 8000 kn,nadam se da bude sve ok prošlo :)

Bolje ste me posavjetovali vi nego savjetnica s burze koja mi je od par tisuća restorana na našoj obali poslala jedan jedini oglas za posao i to ni manje ni više nego u slovenskome kršku.Drž'te fige da sve dobro prođe i fala :)

Sretno  i drž se  :
Vidiš, to je već plaća  za sezonu

Hvala kolega  :)

5 dana kasnije

sretno gazza,lijepa mala karta ;)

Hvala kolega  :)
Al ja još u ZG-u 
Sve spakirao,reko još samo da kartu za bus kupim kad ono šok.Zovu na mob da su već našli nekoga tak da sam opet na početku jbga.Nema veze idemo dalje,sad sam u dva sata jedno 25 molbi poslao,pa se nadam da bude nekaj uletilo.
Mada je sve to rizik ić tak na slijepo,niti znaš kod koga ideš,kakvi su uvjeti jel će ti platit,sve u banani.

Omg, pa kako je mogao trazit dalje kad ste se vec dogovorili??

nikakvo cudo...moj mali buraz je dao otkaz jel ga je covjek zvao kod sebe u restoran,sve 5 vidimo se za 2 tj kad ti zavrsi otkazni i zove 2 dana prije neg bi trebao poćet kad da dođe radit i ovaj kaze sorry došo je radit jedan decko...i takvi likovi bez morala,osjecaja,pameti koji su duzni bogu i vragu voze skupe aute,drzava im pogoduje,posluju bez uvjeta i izrabljuju ljude...bat dec kroejsa

Fenix  veli lik da je to kuhar koji je kod njega već radio i da je došlo do nesporazuma bla,bla,bla floskule.Dobro da mi nije na pola puta do Dubrovnika javio Radi njega sam odbio par ponuda za job,a brojeve tih poslodavaca sam budala izbrisao jer sam mislio da je ovo gotova stvar.
danex83 kolega potpisujem sve.Kad smo ušli u EU mislio sam će se neke stvari promijeniti kod nas,a ne da se nisu promijenile nego su još i gore.Tržište rad je takvo da privatnici mogu raditi kaj god ih volja,čast iznimkama.

godina kasnije

Ako nekoga zanima, Sophoslab objavio na facebooku da traži radnika za trgovinu u West Gateu.

Vidio sam to danas. Super je, i praktički dream job bilo kog ovdje, ali premala plaća.

Tko je iz ZG i živi sa starcima nije loše. Ima dosta za igre, alkohol i šta ja znam što još vole mladi.

A ko ima 37 godina i pokušava uzdržavat obitelj, onda nije Za mlade je dušu dalo, da. :)

A i činjenica da Tuhy radi u istom centru ne pomaže...

A i činjenica da Tuhy radi u istom centru ne pomaže...
Kad svi kupuju kod mene

Zagarantiran svakodnevni gablec s Tuheljskim i slušanje Markovih konaka. Na pamet mi pada par ljudi ovdje koji bi platili Sophosu samo da to izbjegnu. :*

Vrlo neprofesionalan im je stav da nemaju vremena odgovoriti na ostale zamolbe, mislim to je osnova poslovne kulture. Plaća nije nešto ali nažalost u toj branši je takva gotovo u većini slučajeva.

Mene jedino zanima kako Sophos i slični uspiju opstat jer cijene nisu baš konkurentne kupovini online.

Mene jedino zanima kako Sophos i slični uspiju opstat jer cijene nisu baš konkurentne kupovini online.
Masa kežuale nema pojma o online kupnji.