Po meni, to je premala placa za kuhara u sezoni. Ja sam nekad davno, kao klinjo, bio pomocni kuhar u sezoni i imao preko 5k...
Istinu ti čovjek kaže.
To je plaća turbo premala u sezoni.
Ako, napominjem ako si stvarno dobar i samostalan kuhar ispod 5ooo - 6ooo nemoj ni razmišljat o takovom nečem.
Ako znaš vrtit pizze ispod 6ooo ne bi trebao dobit ali NIGDJE.
Frend bio prošle godine u primoštenu za 65oo + 1 kn po pizzi.
Oko 10-11ooo ga je ispadao top mjesec a predsezona i 9 i 10 mjesec bar 85oo - 9ooo
Nemoj mislit da te vrijeđam ali ako pristaneš na ovo gore onda si lud(totalka) :)
O, k vjerovatno je u hotelu bolje nego kod privatnika(koma smještaj, hig. uvijeti itd) ali ni to nužno ne mora biti tako.
Sve u svemu prozuji još malo pa si nađi neš pametnije/isplativije.