• [deleted]

FFA Burza


Nikad čovjek ne bi rekao da je gamerski forum za to ali s obzirom da živimo u Apsurdistanu moramo si nekak pomoć.
Situacija nikad nije bila napetija  a posla nikad nije bilo manje.
Isto tako radije da pomognemo nekome tko želi radit  nego nekom od onih koje boli briga  ili jednostavno nemaju potrebe
Ako si mogu raznorazni stričevi  i šogorice pomoć oko posla zašto ne bi i mi gameri jedni drugima olakšali put  do posla.
U temi slobodno pišite ako tražite, nudite ili jednostavno želite promjenit posao.
Ukoliko se nađe zainteresiranih nek se dalje sa članom preko pm-a dogovaraju oko detalja da ne reklamiramo ničije firme/poslove.


Jedino kaj se traži je da crvenim slovima ispišete jel tražite ili nudite.

Primjeri :
1.Tražim posao (ZG)
2.Nudim posao(RI)

Naziv radnog mjesta
Opis posla u spoileru
Radno vrijeme
Plaća
Beneficije(ako ih uopće ima)

Naravno u  vašem postu kao tražitelj posla  bi bilo o.k da se napišu bar osnovne informacije.
Primjer.
Završena škola/faks/prekvalifikacija
Rado iskustvo
Dodatna znanja i vještine
Par sitnica  onako reda radi ali da je smisleno.



U drugom postu ću uvijek vodit redovnu evidenciju ako tema i ova naša mala burza prošljaka.
Želim nam svima puno srećejer će nam trebati.

P.S-ukoliko se određeno radno mjesto popuni na pm mi javite da promjenim drugi post.

  • [deleted]

Dostupni poslovi:


1.PONUDA :


2.POTRAŽNJA

  • [deleted]

. Ne traži se trenutno.

Prekovremeni gratis i odlična plaća
Baš nam je krasan gazda
To nije posao,to je upit za Roba

Sent from Skynet

  • [deleted]

Prekovremeni gratis i odlična plaća
Baš nam je krasan gazda
To nije posao,to je upit za Roba

Sent from Skynet
Upravo to.
I ja bi pobjego od gazde ali me smrad uvijek stigne.
Samo u drugoj firmi.
Nije to posao to je nužno zlo, ali je i bolje nego baš ništa ne radit.

mjesec kasnije

Ajmo FFA burzovni savjetnici,malo posavjetujte

Do sljedećeg tjedna bi trebao donijeti odluku da odem raditi u hotel Bretanide na Bol-Brač.Kuhar sam po struci to bi i radio za 3200-3600 kn.Smjene 7-15 i 15-22,slobodan dan u tjednu.Smještaj sa doručkom,ručkom,večerom,prekovremeni se preraspodjeljuju po završetku sezone i pretvaraju u plaćeni godišnji odmor.Sve mi se sviđa,od smještaja,lokacije,samoga hotela kao i kuhinje,ali ova plaća mi se stvarno čini puno premala s obzirom na to da je noćenje u sezoni u tome hotelu oko 75 eura.
Evo link hotela: http://www.bretanide.hr/

U biti,sutra bi trebao odlučiti,al još ću malo otegnuti do ponedjeljka,možda mi se javi netko s boljom ponudom.Poslao sam jedno 50 molbi u tjedan dana,javilo mi se par njih di bi radio od 10 do 14 sati dnevno,za nekih 5000-6000 kn.
Imamo li kakvih članova koji imaju iskustva u sezonskome radu,ne znam da prihvatim ovo ili da šaljem dalje molbe i čamim doma?

Po meni, to je premala placa za kuhara u sezoni. Ja sam nekad davno, kao klinjo, bio pomocni kuhar u sezoni i imao preko 5k...

Sent from Tapatalk.

Po meni, to je premala placa za kuhara u sezoni. Ja sam nekad davno, kao klinjo, bio pomocni kuhar u sezoni i imao preko 5k...
Istinu ti čovjek kaže.
To je plaća turbo premala u sezoni.
Ako, napominjem ako si stvarno dobar i samostalan kuhar ispod 5ooo - 6ooo nemoj ni razmišljat o takovom nečem.
Ako znaš vrtit pizze ispod 6ooo ne bi trebao dobit ali NIGDJE.
Frend bio prošle godine u primoštenu za 65oo + 1 kn po pizzi.
Oko 10-11ooo ga je ispadao top mjesec a predsezona i 9 i 10 mjesec bar 85oo - 9ooo
Nemoj mislit da te vrijeđam ali ako pristaneš na ovo gore onda si lud(totalka)  :)
O, k vjerovatno je  u hotelu bolje nego kod privatnika(koma smještaj, hig. uvijeti itd) ali ni to nužno ne mora biti tako.
Sve u svemu prozuji još malo pa si nađi neš pametnije/isplativije.

Uvjeti su stvarno odlični,jedino je plaća mizerna,pogotovo za takav tip hotela.Da je barem 4500 kn,onda još i da,ako već idem 500 km od doma,onda barem da je plača poštena.
Pizze baš i nisam radio više roštilj,friteze,tave itd. al dalo bi se brzo naučiti.Teško je naći nešto normalno,pogotovo u ugostiteljstvu,ako nemaš neku preporuku za nekoga.Bilo je dosta slučajeva di su obećavali brda i dolina,a na kraju se naradiš ko konj,pa te fino za*ebe za plaću.Ne znam ni sam, idem probat dalje tražit,možda nešto uleti,fala dečki :

S tom plaćom nemoš na kopnu živiti a ne na moru

Sent from Skynet

S tom plaćom nemoš na kopnu živiti a ne na moru
Pijanduro stara  :

Moglo bi se da ne izlaziš,pošto imaš sve obroke i još radiš u kuhinji,tak da nemreš bit gladan 
Ovaj je još dobar s 3200,bio sam na par razgovora u Zagrebu di su mi nudili 2300 bez prijevoza,kad mi je rekao plaću sam sam se okrenuo i otišao.

Gazza koliko imas godina?..place u hotelima su male evo u esplanadi 5500,po moru isto tako plafon..u restoranima su puno vece place al to su privatnici i tu mozes svasta ocekivat..pogotovo na sezoni..al ako si mlad,nije grijeh radit za manje novaca i ucit se..naplatit ces to kad tad..

29 ljeta 
Puno bolji uvjeti za rad i smještaj su u hotelima,zato je i plaća manja.Do sad s kojim god privatnikom sam razgovarao,veli radi se dvokratno,primjer 10 do 17 pa dva sata odmora(pitanje jel ga bude) i onda nastavljaš od 19 do kraja do 00-01,pa crkneš.I za to radno vrijeme mi nude 5000 kn,radiš praktički duplu smjenu.
Gledam malo oglase po njemačkoj,za pomoćno osoblje minimalna satnica je 8.5 eura,za kuhare 13-15 eura i to odradiš 40 sati tjedno,a svaki prekovremeni se posebno plaća,a kod nas samo gleda kako da te iskoristi i čim manje plati.Valjda će uletiti neš normalno do 01.06,ako ne onda ću izgrmit tih par mjeseci rada od -do kod privatnika,jer stvarno mi je muka više doma biti,još mi je plejka u kvaru,za popizdit 

Kolega kuhar :)

Mislim da ti je ona placa premala i ja ove godine razmisljam da odem na sezonu kao kuhar al imam isto tako frendove koji pricaju da je uzasno naporno radit i da odprilike radis 10 do 12 sati dnevno al onda pricamo o placama 7000 na vise...,Ja sam sad bio u skolskoj kuhinji na zamjeni tam je laganica raditi placa je 4200, vikendi slobodni, zimski i ljetni praznici slobodni i jos nosis doma jelo. Uvijek sam radio u tak nekim velikim kuhinjama tipa vojska,staracki domovi i osnovne skole i malo me trta otici tak negdje raditi di su po narudzbi jela i ima posla prek glave jel neznam dal cu se snaci.

Oho kolega  Danko chef 
Ma polovil bi ti brzo a la cart,sve zavisi od restorana do restorana kad svaki ima neku svoju šablonu po kojoj radi.Kad se malo privikneš ide to ko podmazano,dosta zavisi i od šefa kuhinje kakav je.I sam ciljam na neki takav job u školskoj kuhinji ili još bolje da mi je upast u neku studentsku menzu,milina.Trenutno niš od takvog posla za mene pa valja i sezonu nekak izgurat,pa na jesen tražit nekaj za stalno.

Znači danex,Gazza,  danko i ja ku(R)vari
Ili nas ima još ???

Kad bude neka FFA fešta,barem ne moramo brinuti ko bude zadužen za kuhinju 

..vis ja sam zaboravio dabar da si mi prico da si i ti kuhar...
Gazza
..mislio sam da si puno mladji s obzirom na velicinu place koju su ti nudili po restoranima u zg..jbg,fali ti iskustva u ala cart objektima il?