Dajte priliku FNC-u, ovi UFC karakteri su nula za naše domaće.
Idući event je u Ljubljani krajem ožujka. Main card je opet Slovenac Fabjan, legendarni K1 borac koji si je u 38. godini, nakon godina drogiranja i prebijanja žene, konačno posložio život. U povratničkoj borbi u prosincu, jednoj od najboljih ikad koje sam gledao, katapultirao se u stratosferu. Evo citat kako sam onda upisao taj matchup:
Fenix Evo link, ali prvo malo konteksta. Bosanac je jebeni hrvač, bio ogroman talenat sve dok nije ubio čovjeka i ovo mu prva borba nakon 7 godina zatvora. Slovenac bio isto jeben kickboxer dok se nije dao drogi, uništio si život, i sad se s 38 god vraća reinkarniran kao musliman.
Znači sudar stilova i završilo je kako je završilo. Krvavo, brutalno i prezabavno. Pobili su se. Nema do balkanskog mma.
U Ljubljani su ga sparili s Mariom Žgelom, slavonskim drvosječom koji je baš zvijer i svjetski potencijal. Nema neku tehniku, ali čovjek baš ima prirodno usađenu snagu, onu brutalno koju možeš steći samo nakon 10 godina rušenja slavonskih hrastova od jutra do mraka. Šakama doslovno razbija vilice i briše moždane stanice. Velika dobričina kojeg boli k za sport, on kao ni ja nema pojma tko su ovi o kojima pišete iznad, bitno mu je samo da se dobro potuče u kavezu. Baš se jako voli tući. Bit će jeben card