StarFox_N Kada je nokautirao Izzyja u Brazilu njegov sin je ušao u ring, legao pored njega i imitirao ga nokautiranoga.
Tako mu se narugao.
Na ovaj način se Adesanya njima narugao.
Da, to sam i ja pročitao…
Jedino, ako je istina da je tada mali imao 5 god. onda je to ipak nešto drugo. Da ga stari nalupa po guzici, na samo., jel….
On ga je sada išao naći u publici, i onda se onako bacio na pod, glumeći KO.
Ne znam, mislim da ipak klincu od 5 god. tako nešto nije strašno za zamjeriti…. al dobro, kaj je tu je, poslije su si super popričali u tunelu, i odali si respect, što je na kraju krajeva najvažnije.
O borbi….
Izzy su noge bile jako stradale, pogotovo lijeva, i bio je on u velikim problemima tada….
A kad se Pereira razmahao pri kraju, također je izgledalo da je Izzy u problemu… i onda ga je uhvatio.
Izjavio je da ga je navukao, da se "pravio" da je u panici i u problemu, da ga Per pokuša završiti, i onda je uslijedila kontra…. e sada ako je to istina, onda se dobro kockao i pogodio, iako i da je to bio njihov plan, meni zvuči malo riskantan….
A Pereira je bio jako samouvjeren, i vjerojatno je podcijenio snagu njegovih udaraca, ali i mali rukavice.
Izgleda da neće odmah ići 3 borba, Izzy želi nekog drugog…. a Dana kaže da će Pereira možda u 205 kategoriju.