Heat wooddiebone Negdje sam pročitao da su stavili stari motor, a ovaj u staro željezo, ali to je bio komentar tako da je vrlo pouzdano. 😃
wooddiebone Heat Moguće. Kako mi je žao. Imali su najbolji auto na gridu jučer. Lando skoro sigurno pole position i onda ovak. Samo se nadam da će u budućnosti Landova karijera više sličit Rosbergovoj, a manje Ricciardovoj. Ima najkonzistentnije rezultate ove sezone.
zontra U preokretu godine, Perez nakon starta iz pit lanea pobjeduje nakon sto u zadnjem zavoju zadnjeg kruga prelazi Mazepina za pobjedu.
zontra Kakva kretenska pravila ima ova F1. Pa to su zaostale kretencine. Znaci vrlo vjerojatno ce odvozit jos jedan krug iza SC-a i onda ce zavrsit utrka... nevjerojatno...
zontra Ma hoću utrku. Po ovom kako sad stoji, za 70 min završava GP. Ako ništa ne odvoze više, utrka će biti odgođena i kao da se ovaj vikend u Belgiji nikad nije desio. To je koliko sam shvatio. A ako odvoze još jedan krug, onda TOP 10 dobije pola bodova.
zontra Flipper Ma Belgija je zapadnije od nas, dan traje barem do 20:15. Najradije bih sutra full utrku od 44 kruga po slabijoj kisi. Sad se cini da ce cekat neko vrijeme, pa utrka od sat vremena, sto ce bit dovoljno za nekih 25-30 krugova (dovoljno samo za pola bodova). Ali ako se nastavi ovaj pljusak sve do noci... nemam pojma kako ce rijesiti.