A i sam kaže da nije ništa strašno tako da se vjerojatno vraća za zadnju utrku u Abu Dhabiju.
Od zamjene, najviše se spominju Vandoorne, Hulk i Russell. Guttierez i De Vries isto, ali mislim da su za njih šanse minimalne. Vandoorne je ipak njihov glavni rezervni vozač i aktualni viceprvak u Formuli E tako da me nebi iznenadilo da on dobije priliku. A i nije dobio pravu priliku u F1. Bio je baš one dvije užasne godine u McLarenu i to protiv Alonsa. Baš se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Hulk je već pokazao da može biti odlična zamijena. Russell je vjerojatno u najboljoj formi od njih 3, ali hoće li Williams pustiti njega s obzirom da se još mogu boriti za taj jedan bod. Kako god bilo, čini se da ćemo imati novog postoljaša ove godine, a možda i pobjednika. Tko god od njih trojice dođe, vjerujem da bi mogao biti napeti troboj za pobjedu. Pogotovo jer će utrka basicaly biti 90% vremena full gas i imat će se puno prilike za pretjecanja.
In the other news, sljedeću utrku ćemo imati 2 nova vozača, jer će osim Hamiltona i (očekivano) Grosjean propustiti jednu utrku i zamijenit će ga unuk bivšeg svjetskog prvaka Fittipaldija, Pietro Fittipaldi. Nema neke bog zna kakve uspjehe, ali ovo mu je prilika da se dokaže. A i lijepo je ponovno vidjeti Brazilca u F1.
I za kraj, najgore čuvana tajna ikad, Mazepin dolazi u Haas. Prilično dobar vozač, ali nekad ima i previše torpedo tendencija. No mogle bi borbe s njim biti zabavne. Mnogi ga pljuju jer mu je otac jedan od ruskih oligarha i realno ušao je najviše zbog novca, no treba mu dati priliku. Makar su Illot i Schumacher više zaslužili od njega. Illot će valjda dobiti priliku 2022. Isto tako F3 prvak Piastri prelazi u F2 momčad Prema. Tamo će vjerojatno još jedinu godinu ostati Shwartzman, što više manje potvrđuje da će Mick Schumacher biti 2. vozač Haasa. E to me baš zanima. Jako je dobro vozio ove sezone, vjerojatno će biti F2 prvak i zanima me kako će se to poznato ime snaći u F1.