Flipper Katastrofa Sainz, a i Leclerc zaspao na startu. Pa jbt. Bit će još svega do kraja utrke posebno ako kiša padne, a trebala bi.
ikral zontra U sportu? Teško. Izgubio sam toliko živaca zadnjih 25 godina da se ponekad pitam, čemu sve to? Ali neka, slađe su pobjede zato, ovo nek im je škola i ajmo po titule.
Laf zontra ima biti navijač Hajduka... Opasan je Verstapen nema se šta reći da mu bolid nije zakazao na početku poredak bi sada bio drugačiji.
Flipper Ali cijelo vrijeme se mislim kako Leclerc nema potencijal kao jedan Max i da je nekako premekan i onda ovakve pogreške. Ne smiješ to raditi jbt! Kakva greške. Ma idi u !
zontra E jebemu Leclerc kakve su to greske? Ne smije se to dogadati. Prestanak agonije je trajao 3 utrke…
Flipper zontra E jebemu Leclerc kakve su to greske? Ne smije se to dogadati Stvarno ne, ako misli biti prvak. Nevjerojatno sto je i on sam, ali i momčad uprskala. Ali bas sam razočaran. Jbt.
zontra Flipper Ma treba sto prije zaboraviti ovaj vikend i pripremiti se za Miami. Jer ako RB bude donosio nadogradnje, a Ferrari nikakve, za par utrka ce RB po bodovima biti uz Ferrari.