Ma idi u pm i današnji dan. Jebote ...!

Flipper Meh, isto mu je, iz boksa na ovoj stazi je skoro pa DNF.

Sjebo mi fantasy, ali mislim da je najviše samog sebe. Neka ide iz Ferrarija dok mu je vrijeme.

Kakvi idioti su ovi u Mercedesu. I naravno, uvijek Bottas

Teška borba za "Ferrari of the day" između Mercedesa i Ferrarija.

Mozda i nece biti katastrofa dan kako sam mislio.

Trebaju Checka u boks, na soft. Radi kruga,
      Naravno, ako ne riješi Landa.

ThaUrban Ne, to je samo za kurčenje. hehe

Btw. Taman sam Vettela pokudio i odmah se popravio.

Sta se Hamdija usekiro? Dobra utrka, prekunjao sam par rundi, ali na srecu se nista nije dogodilo.

Očekivano bez previše akcije, ali ajde nešto se i događalo. Zapravo najnapetiju borbu smo imali na izlasku iz boksa između Vettela i Gaslya i onda blesavi režiser počne pokazivati neki nebitni replay.
          Ja na kraju svejedno žalim, jer ovo je stvarno bila prilika za pobjedu. I vjerojatno bi i bila pobjeda za LeClerca da nije bilo problema. Ako ništa drugo barem je podij raznolik. Perez i Vettel imali odlične utrke, iskoristili su overcut na najbolji mogući način. Mercedes dan za zaborav, Bottas već klasično najnesretniji lik na gridu, a sa Hamiltonom pogriješili strategiju i odmah se vidi kako puca, već ga dugo nisam vidio tako ljutog. Ali i sam si je kriv što je imao lošu subotu.
          Stroll dobrom strategijom i vožnjom upotpunio dobar dan za Astona, a napokon je i Alfa došla do bodova.

Za 2 tjedna Azerbajdžan, puno brža ulična utrka. Ne očekujem da će Ferrari biti u borbi za pole i pobjedu, ali očekujem da bi mogli vrebati možda podij ako bude sreće. Pretpostavljam da će RBR biti malo ispred Merca tamo.