- Uređivano
Meni više ništa nije jasno. Kako pobogu Mercedes moze biti brzi za 1,5 sekundi?
Edit: ok. Dobili smo odgovor. Red Bull užasne taktike kojima su sjebali sami sebe u ove 4 utrke.
Meni više ništa nije jasno. Kako pobogu Mercedes moze biti brzi za 1,5 sekundi?
Edit: ok. Dobili smo odgovor. Red Bull užasne taktike kojima su sjebali sami sebe u ove 4 utrke.
Odličan vozač, bolid, ukupno ekipa i moš ga jebat. Hamilton se stvarno čini nepobjediv. Nisam siguran da će ga moći Verstappen dobiti ove godine.
Ali zato Ferrari po race paceu uvjerljivi best of the rest. Još da uspiju naći pola sekunde i vraćaju se u vrh.
Pitwall odličan, valjda su svi prešli iz Ferrarija u RB.
Heat
Da, ni meni nije jasno zašto ga nisu u boks poslali odmah iza Lewisa, imao je 23.5 sekundi prednosti nakon tog Lewisovog kruga, točno bi se vratio ispred njega i teško bi ga onda Lewis prešao. A ista stvar im se dogodila u Mađarskoj 2019., ali nisu naučili.
I zašto se Bottas dosad nije tako borio sa Hamiltonom kad su ga tražili da ga pusti. Kad se bori za pobjedu u Rusiji 2018. bude Copy James, a ovdje kad će ionako završit 3. ne pušta Lewisa (mislio sam da će se sudarit tamo u 10. zavoju). Trebao je tako 'neposlušan' od početka biti.
Austrija je jebena staza. I nakon duple slijedi Silvač. <3
Opasnost po jahte u Monaku, Mazepin vozi.
Ah, ne znam dal da se nadam napokon pozitivi ovaj vikend. Ferrari je zadnjih godina bio jako dobar u Monaku i uvijek je bio tu oko pole positiona i pobjede, a 2017. su čak i uzeli i PP i pobjedu. Vremena sa FP2 su obećavajuća, a LeClerc je imao 4 odustajanja u zadnje 4 utrke u Monaku (F2 i F1) i sigurno će htjeti imati doma napokon odličan rezultat. Monako i Singapur su vjerojatno najbolje šanse za pobjedu Ferrarija ove godine, tako da ću se ipak ponadat ovaj vikend, pa makar i naivno kao što je to slučaj zadnjih 13 godina.
Oćete da napravim jednu predikciju?
Podium je
HAM
VER
BOT
wooddiebone
Hrabro.
Ja bih čak stavio novce da to sigurno neće biti podij. Nekako prije VER, LEC, HAM. Ali sve ovisi o tome imaju li Merc i RBR onih pola sekunde skrivenih za kvale kao inače, ako nemaju toliko, mislim da bi Ferrari mogao biti u borbi za pole. A onda top 5 vrlo lagano završi u utrci onako kako je i krenuo.
Ja bi najsretnini bio da vidim Norrisa na vrhu i Leclerca bar na podimu.
Leclerc
Norris
Varstappen
Ricciardo
Sainz
Hamilton i Bottas izlaze zbog kvara negdje u 6. i 67. krugu.
Jebote kolko je naporan taj Mercedes više.
Jedva čekam 2022. da im skinu 300 milijuna s budžeta.
McLarenu više pašu brže staze, barem na temelju početka sezone. Npr. u Barceloni su uvijek bili najbrži u prvom sektoru, a on se sastoji od dugačke ravnice, umjereno brze šikane i jako brzog zavoja, njima će prije odgovarat Monza, Spa ili Silverstone. Ferrari je zato bolji na ovim uličnim stazama.
I ograničenje budžeta je uvedeno ove godine. Za sljedeću godinu me najviše zanimaju te aerodinamičke promjene da vidim hoće li stvarno biti puno lakše pratiti bolid ispred sebe. I naravno pretumban i zgusnut poredak vozača.
Mercedes je najsavršenija ekipa ikad. Ljudi se zajebavaju s konkurencijom, respekt.
Ma je ograničenje budžeta uvedeno, ali tek na novim autima ćemo vidjet prave efekte toga.
Predviđanja: Ferrari pole danas, LeClerc sutra DNF.
LEC, VER, SAI top 3 danas i sutra. I onda slavimo!!
Dečki, nisam neki poznavatelj formule, ali kao počeo sam gledati.
Gdje na stazi u Monacu ima mjesta za preticanje?
Tunel?
Ili nema baš nigdje?
Giovanazzi Q3 dafuq